Annons
Annons


KOSTTILLSKOTTS GUIDE


active-holistic

Hej mina hjärtan! Jag har ju fixat så ni har 20% rabatt på hela Holistics sortiment (HÄR!) om ni anger koden IdaActive. Ni har bett om tips på vad man kan köpa så därför har jag satt ihop en liten guide här med olika produkter som är mina favoriter.

Annons

PROTEINPULVER:

Vassleprotein – Ekologiskt protein av Vassle/mjölk som finns i smakerna choklad, päron och vanilj (innehåller inget socker eller sötningsmedel). Innehåller enzymer som hjälper till att bryta ner laktos så funkar för de flesta laktosintolleranta. Supergod att ha i smoothies eller bara dricka som det är.

Hampaprotein – Ekologiskt protein av hampa. Passar perfekt i gröna smoothies, juicer eller till bakning. Perfekt om man är allergisk mot mjölk eller är vegan.

Risprotein – Ekologiskt protein av ris. Passar bra att byta ut mot mjöl i ex bakning och i smoothies. Perfekt om man är allergisk mot mjölk eller är vegan.

Inflamino – Mitt favoritprotein som jag använder nästan dagligen. Innehåller risprotein men även vitaminer, mineraler, aminosyror och örter som hjälper till att bygga upp och läka magen. Väldigt snäll för magen.

VITAMINER/MINERALER:

Multivitamin & Multimineral – Vet man inte vad man har för vitamin/mineralbrister så kan ett multitillskott vara bra att ta.

D-Vitamin – Nu under vintern så har nästan alla svenskar brist på D-vitamin. Mycket bra för att hålla sig pigg och boosta immunförsvaret.

Chlorella – Älskar chlorella som är en alg som innehåller alla viktiga näringsämnen! Hjälper till att rena kroppen och få ut gifter.

Spirulina tabletter – Samma som Chlorella.

BOOSTA DIN SMOOTHIE:

Spirulinapulver – Passar superbra i gula eller gröna smoothies och innehåller så mycket bra proteiner och näringsämnen som hjälper till att rena kroppen.

Rödbetspulver – Gör inte bara din smoothie godare utan rödbeta förbättrar uthålligheten på grund av betans innehåll av oorganiskt nitrat. Perfekt för dig som vill orka mer!

Blåbärspulver – Vill du boosta din smoothie med massa vitaminer, mineraler och antioxidanter ska du blanda ner detta ekologiska blåbärspulver. MUMS!

Lingonpulver – Lingon är nordens superbär som är fyllt med nyttigheter och som sägs skydda våra celler för att åldras.

MAGE:

Cellenzym – Enzymer som hjälper till att bryta ner maten och minskar svullnad efter måltid. Jag tar 2 st innan måltid. Har alltid med mig när jag blir bortbjuden eller reser om det bjuds på mat jag vet att jag får ont i magen/svullen av.

Lactovitalis – Goda magbakterier som håller magen i gott skick. Perfekt att ha med sig när man reser och vill hålla god maghälsa.

MSM – Jag älskar MSM och tar det varje dag! Det hjälper till att rena kroppen och hålla magen igång.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

 

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar