Annons
Annons


KOSTFÖRELÄSNING OCH PROTEINPULVERSNACK


protchoklad

Igår efter att ha kört världens jobbigaste benpass med tjejerna på Boot Campet så hade vi besök av duktiga Ylva från Holistic som höll i kostföreläsning/frågestund. Så intressant och vi drog över tiden och vi hade nog kunnat ha henne där i någon timme till haha.

Annons

Vi pratade om vikten av ekologisk mat, mineralbalans och dess påverkan på kroppen, skillnad på olika proteinpulver, hur vitamin och mineralbalansen kan påverka vikt och förbränning, hur man motverkar träningsvärk, hur man kan bygga upp kroppen med hjälp av rätt kost och massor av annat kul! Väldigt intressant och lärorikt. Vill också meddela att Holistic även kommer att hålla i föreläsning nästa Boot Camp också. Så kul!

En fråga som jag ställde till Ylva som många av er ställt till mig är varför deras vassle proteinpulver är dyrare än de flesta andra märken? Ylva svarade att Holistics protein tillverkas på bästa möjliga sätt i Sverige och mjölken är tagen från ekologiskt uppfödda kor i Norrland och proteinet är ej upphettat mer än 11 grader vilket gör att alla aminosyror finns kvar. De har även separerat proteinet och tagit bort allt casein som är mycket svårare att bryta ner för människor och de har tillsatt enzymer som bryter ner laktos som gör att även de flesta laktosintolleranta tål det. Proteinet är också helt naturligt och endast smaksatt med naturliga aromer. Så deras vassleprotein lovar de håller högst bästa kvalité. Väldigt många andra proteinpulver tillverkas i länder som tex. Kina och är heller ej ekologiskt och det upphettas ofta så många viktiga proteiner försvinner. De häller också ner mängder med sötningsmedel och andra konstigheter och det är väldigt svårt att kontrollera vad det är i.

Jag tycker det här är en viktig fråga att ta upp då många häller i sig mängder med pulver och piller från leverantörer som man inte har en aning om vart det kommer från eller vilken kvalité det håller? Jag säger inte att man måste välja Holistic men jag tycker man borde vara mer försiktig och verkligen kolla upp märket och innehållet innan man köper. Ring till företaget och fråga om tillskottet och har de ej svar så har de antagligen inte så stor koll på kvalitén. Jag har ett stort förtroende för Holistic och deras produkter och kan varmt rekommendera dem då jag vet att de håller hög kvalité och är man osäker på deras produkter kan man alltid ringa dem och fråga om tillskottet man tänkt köpa.

HÄR hittar ni alla Holistics olika proteiner.

 –

English: Yesterday after running the world´s hardest leg workout with the girls on the boot camp we had a visit from Ylva and Holistic who held a diet lecture. So interesting and we talked about the importance of organic food, mineral balance and it´s impact on the body, protein powder, how the vitamin and mineral balance can affect the weight and burning, how to prevent muscle soreness, how to build up your body with good food and a lot of other interesting subjects. Very interesting and I´m so glad that Holistic will visit my next round of boot camp too. 

(Inlägg i samarbete med Holistic)

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar