Inlägg i samarbete med Tradera

KÖP MITT HÄRLIGA SOMMARPAKET!


sommarpaket tradera

Hej vänner! Jag gissar att de allra flesta av er känner till Tradera, men för er som inte gör det måste kolla in denna e-handel där man kan köpa och sälja unika fynd. Jag personligen älskar att både köpa och sälja saker på tradera då det är miljövänligt och jag älskar när saker får nytt liv! Förutom det så sparar man pengar på det.

Jag håller alltid koll på möbelkategorin (klick!) då man kan hitta riktiga fynd! Just nu kollar jag efter en liten spegel till lilla toaletten eller en byrå till hallen.

Att rensa hemma och sedan veta att sakerna hamnar hos någon som verkligen vill ha det är en så härlig känsla! Så passa på att rensa ut lite hemma och dryga ut semesterkassan genom att sälja saker ni inte använder på tradera. Jag själv städade ur lite hemma och hittade massa fina saker som ligger uppe till auktion nu…

sommarpaket-tradera

Paketet innehåller: Yogamatta från Casall, skal och case från iDeal of Sweden till iPhone X, rosa träningslinne från Rönnisch (strl S), grått linne från Stronger (strl M), träningslinne från Bubbleroom (strl S), brun utan sol för ansiktet, magic hair treatment från Daisy Grace, fyra ansiktsmasker, veganskt aloe vera läppbalsam från Nonique.

Ni hittar min auktion som ligger ute nu där jag satt ihop ett härligt sommarpaket med lite allt möjligt. Yogamatta, träningslinnen, mobilskal, skönhetsprodukter och har även slängt ner en helt ny ansikts BUS från mitt eget märke. Utropspris är endast 50kr så passa på!

Paketet kommer alltså att auktioneras ut via DENNA (klick!) annons och högst bud vinner! Så om ni är sugna på att få hem mitt sommarpaket så in och buda! 🙂

PS! Jag kommer skänka alla pengar jag får in för paketet till välgörenhet! 

3 kommentarer till “KÖP MITT HÄRLIGA SOMMARPAKET!”

  1. Hej Ida! Såg på din vlogg att du var lite inne på att ha en himmelsäng ovanför Minis spjälsäng. Kan tipsa om sänghimlarna på Ellos hemsida (tror att du hittar dem lättast genom att söka på ”sänghimmel”) – tycker själv att de är superfina i färg och form samt att de använder sig av mer miljövänliga tyger utan hälsofarliga kemikalier vilket är ett stort plus! All lycka till!

  2. Hej Ida!

    Jag har det senaste halvåret ätit mestadels vegankost och sedan drygt 2 månader tillbaka enbart ätit veganskt. Tycker mycket om det även om det är en stor omställning. När jag lagar mat till mig själv har jag inga problem att hålla mig till veganskt men just ute på restaurang eller om man är hembjuden på middag blir det svårare. Egentligen vill jag fortsätta hålla en strikt vegankost men är man tvungen att släppa det av sociala anledningar för att inte upplevas ”jobbig”/”krånglig” (hittills har jag inte gjort det)? Hemma i min familj äter de en ”traditionell blandkost” och har sett i dina vloggar att så verkar vara fallet även hemma hos dina föräldrar. Hur ställer du dig till det? Har din kosthållning påverkat dem eller tycker du det är jobbigt att folk i din omgivning äter kött/mjölk osv även fast det finns veganalternativ till dig?

    Massa kramar!

    PS. Har följt din blogg i 5 år och den största anledningen till att jag blivit vegan är inspiration från dig och dina kanaler! Så glad för att jag gjorde det!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar