Annons
Annons


KONSTEN ATT HÅLLA SIG VARM PÅ VINTERPROMENADEN


Något av det skönaste och mest avslappnande jag vet är att ta en riktigt lång och härlig PowerWalk i den friska vinterluften. Något som dock är mindre skönt är att frysa och heller inte bli för varm. MEN nu har jag kommit på min grej för att hålla rätt värme.

Annons

Under mina mjukisbyxor så har jag ett par mjuka shorts/cykelbyxor från Calida. De håller värmen kanonbra då de är gjorda i ullsilke och de går även högt upp på magen så att ingen kall luft kommer in där. Till dem så har jag även ett par höga rosa sportsockar från andmotion.se. Sedan är det bara att dra på sig mjukisarna över och på med ytterkläder så är man varm och go hela promenden. PERFEKT! 🙂

Tjusigt va? 😉

5 kommentarer till “KONSTEN ATT HÅLLA SIG VARM PÅ VINTERPROMENADEN”

  1. själv kör jag på antingen grova knästrumpor och träningtights med windstopper eller underställsbyxor och vanliga tights. Tycker det funkar kanonbra! Och så funktionsT-shirt, lager 2-tröja och vind- och vattenavvisande träningsjacka. 🙂

  2. Jag är jättenyfiken, går du med stavar eller utan? Eller tänker du på armarna överhuvudtaget (t ex ”ta i” extra högt när du går)?

  3. Jag kunde inte vara med på idrotten idag på skolan så jag tog en promenad istället, men självklart skulle jag då vara så dum så jag tog inga överdragsbyxor… Så mina ben tappade känseln och när jag kom in fick jag köldskador och det kliade förfärligt på benen. Men jag ska inte klaga för det var mitt fel! 

    Så detta skulle vara perfekt ju 🙂

  4. Du skrev ju förresten för ett tag sedan att du skulle klara 100 armhävningar på 4,5 minuter. Jag testade det och det gick på 3, 56 minuter! Extremt nöjd 😀 Men det är tack vare dig!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar