Annons
Annons


KOM PÅ BLOPPIS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

475a9437475a9465475a9450475a9420475a9471

(Reklamlänkar)
Jeans HÄR // Camojacka HÄR // Svart polo HÄR

God morgon älsklingar! Vaknade upp med herpes på hakan och det suger! Fan också. Får det typ var 3:e år eller något och det är verkligen inte kul. Känner bara nu att jag vill avboka allt jag har planerat 2 veckor fram då det inte är kul att gå runt med sår på hakan 🙁 Men men så är det nu. Någon annan som har munsår/herpes och som har testat de där tabletterna som finns att få utskrivna av läkare? Funkar det? Läste lite om dem och det stod att en biverkning (en ovanlig sådan) var leukemi. Det känns inte så nice att ta de tabletterna då direkt.

Annons

Nej men annars så är ju livet nice. Har börjat rensa ur lägenheten här då vi flyttar om 3 veckor. Wohoo. Annica frågade mig förra veckan om jag ville vara med på en bloppis som ska vara nu på lördag 18e. jag svarade att jag inte trodde jag hade några grejer att sälja. Men efter att ha rensat garderoben i 5 timmar igår och fått ihop 7 stora svarta sopsäckar men kläder och skor så inser jag nu att en bloppis kan ju vara en bra ide. Så är det någon av er som är sugen på klänningar, skor, träningskläder mm i storlek XS-S och skor 37-38 så kom till Radisson Blu Waterfront på lördag mellan 11-16. Kommer även finnas andra bloggare där.

Nej nu ska jag ta mig ut på en promenad med en kompis och försöka glömma smärtan på hakan! ha en fin söndag alla och glöm inte lyssna på veckans avsnitt av Den Friska Wargen 🙂 Puss, I

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar