Annons
Annons


KOM IGEN NU VÄNNER – FINNS INGA URSÄKTER!!!


Är GANSKA seg i kroppen efter gårdagens pass ”veckans utmaning”! Ojojoj vad den tar i benen! Kul att det är några som antagit sig utmaningen men måste pusha på er lite mer då ni inte har några ursäkter till att inte vara med! ;D Haha det enda ni behöver till veckans utmaning är en klocka. Så ett perfet pass att köra hemma!

Annons

Så inga ursäkter utan gå ner och anmäl er nu!!!

 

Idag på gymmet blev det lite lättare träning:

– 10 min powerwalk på bandet 7km/h

– Idas ”buttkiller”

– 10 min crosstrainer.

– styrka rotatorcuffen.

– 10 min löpning 10km/h.

– styrka baksidalår, bencurl på pilatesboll.

– 10 min powerwalk 7km/h

Efter det var jag så trött och såååå hungrig! Fick svänga in på min favorit restaurang och köpa med mig thai hem. MUMS!

Ett trött troll efter dagens träning.

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar