Annons
Annons


KOM IGÅNG MED LÖPNINGEN


img_9414.jpgimg_9418.jpgimg_9424.jpg

God morgon älsklingar! Jag har bestämt mig för att komma igång lite med löpningen igen. Inte så hårt som jag gjort tidigare år då jag haft som mål att springa lopp på 1 mil utan nu vill jag bara springa för att det är skönt att svettas och för att jag inte ska få andnöd efter 1 km. Haha. Min kondition är inte på topp just nu kan jag erkänna!

Annons

För er som följt mig länge har kanske till och med varit med på min 10 veckors löputmaning tidigare som hette #wargrun? Då la jag upp et 10 v löpschema som man kan följa för att komma igång skonsamt med löpningen utan skador och för att lära sig springa 30 min non stop. Riktigt bra program som passar i stort sett alla.

Mitt största problem när jag ska komma igång med löpningen är att jag blir för peppad och springer för snabbt och för långt första gången så jag sedan får ont i knän, fötter, höfter mm. Denna gången ska jag försöka hålla tillbaka. Har sprungit 2 gånger och då har jag kört löpning 1 min och gång 1 min X 50min. Innan passet bestämde jag att det endast skulle vara 30 min men sedan blev jag taggad. Men jag har promenerat mycket det senaste så det har funkat bra med 50 min. Ska fortsätta med det programmet ett tag till.

Tränar ni löpning? Har ni några roliga löpprogram att dela med er av?

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar