Annons
Annons


KLIENT, PODD OCH TRÄNING


Hej vänner! Idag är en galet härlig dag. Älskar söndagar! 🙂 Solen skiner och jag ska iväg till gymmet för att ha en klient och sedan blir det egen träning och även stretch. Känner verkligen hur min kropp längtar efter att få sträcka ut!

Annons

Idag ska jag också träffa Matilda för att spela in en ny podd. Ni har önskat ämne och vi kommer prata om självkänsla och självförtroende, så missa inte det 🙂 Har någon av er fler önskemål på ämnen så önska på. Gå in och gilla vår FaceBook sida NAKET PODDEN så har ni koll på när nästa avsnitt kommer upp.

Vill också passa på att säga att det senare idag kommer upp en ny träningsvideo med tips på en cirkelträning för ben och rumpa på min youtubekanal. Jag har det senaste fått så mycket positiva kommentarer om mina youtubeklipp och de träningsprogram jag lägger upp där. Det glädjer mig verkligen att ni uppskattar dem  och gör att jag vill fortsätta lägga upp fler 🙂 För er som missat min YouTubekanal så gå in och prenumerera HÄR!

English: Hi my friends! I feel that today is a very good day, I love sundays! 🙂 The sun is shining and I´m going to the gym first to meet a client and then I will train myself + a long stretch. I really feel how my body want to stretch! 

Later today a  new workout video for the legs and butt is coming up. You will find it on my Youtube channel so do not forget to subscribe! 🙂

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar