Annons
Annons


KLÄDTIPS INFÖR JUL!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(Alla länkar nedan är reklamlänkar)

Hej gullisar! Jag veeet att man inte måste ha speciella kläder på julafton osv, skrev faktiskt lite om det i det här (klick!) inlägget förra veckan. Men många tycker ändå det är kul att ha någon lite julig och piffig look och därför ska jag ge er några tips på plagg jag tycker är SÅ fina!

Annons

Det första tipset är den här (reklamlänk via Apprl) (klick!) helt perfekta julaftonsklänningen, gillar allt med den! Direkt när jag såg den så kände jag ”måste tipsa om denna!”

Den här (reklamlänk via Apprl)  (klick!) nedan tycker jag är prisvärd och funkar att både klä upp och klä ner, sådana plagg är bra!

Man måste ju såklart inte ha rött på jul, jag tyckte den här (reklamlänk via Apprl)  (klick!) var väldigt fin! Tänker att det också är ett plagg man kan ha både om det är festligare firande eller mer släktmiddag bara.

Sen skrev jag också i inlägget jag nämnde i början att man faktiskt ”får” ligga hemma och se serier och inte alls fira en sådär klassisk jul, då tycker jag den här (reklamlänk via Apprl) (klick!) skulle passa bra att mysa runt med.

 

Som sista grej har jag ett julklappstips till bästa vännen! Det här (reklamlänk via Apprl)  (klick!) fina setet, hur gulligt?

Det var lite tips för julafton! Nyårsoutfit är en annan utmaning det. Känns som vissa börjar förbereda den i oktober. Jag är inte en av dem, haha. Vill ni ha några sådana tips också så säg till! Puss!

Kommentarer till “KLÄDTIPS INFÖR JUL!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar