Annons
Annons


KLÄDER TILL VINTERLÖPNING


lopning-vinter-4lopning-vinter-7lopning-vinter-3lopning-vinter-2lopning-vinter-1lopning-vinter-5lopning-vinter

Hej mina finisar! Jag var på besök hos Stadium i veckan och då började de berätta för mig om deras nya collection Gear for Cold Conditions som är specialanpassade träningsläger för kalla och blöta klimat. Jag har fått massa frågor här i bloggen om jag vet några bra kläder som passar för löpning ute under vintern och jag har inte kunnat svara tidigare men nu passade jag på att fråga lite extra 🙂

Annons

”Vi på Stadium vill att våra kunder ska kunna springa året om, oavsett väder. Därför har vi med hjälp av forskning tagit fram en specialanpassad och prisvärd kollektion för kalla och blöta klimat.

 En populär trend inom dagens sportmode är tighta passformer. Forskarlagets testresultat påvisar dock att raka motsatsen är det bästa för de som inte vill frysa. Luft bör nämligen kunna cirkulera obehindrat mellan lagren av plagg, särskilt kring större muskelgrupper för att undvika fukt inpå kroppen som kyler ner. 

 – Det absolut viktigaste för dem som tränar under kalla eller blöta förhållanden är att plaggens passform inte är för åtsittande eftersom funktionen då minskar avsevärt och kylan blir mer påtaglig.”

De  här kläderna ska vara ultimata för att springa utomhus i minus 5 till 10 grader. Så till alla er som som vill springa eller träna ute i vinter fann jag nu svaret till 🙂 Jag gillar inte själv att träna ute under vintern men blev ändå litte taggad på att testa de här kläderna!

 

8 kommentarer till “KLÄDER TILL VINTERLÖPNING”

 1. Hej Ida! Skrev detta tidigare i veckan men vet inte om du sett det så jag testar igen 🙂 Gjorde ett hårmineraltest och fått resultatet som var katastrofalt. Undrar hur ditt resultat var? Enligt mitt tar tarmarna knappt upp några vitaminer och mineraler alls och läkaren sa att jag borde vara slutkörd och det är jag. Undrar hur det blev för dig med alla kosttillskott man skall köpa och sedan göra en omanalys? Mina kosttillskott skulle kosta 2000kr första månaden och månad 2 & 3 1500kr vilket är mycket pengar. Totalt 24 tabletter per dag för så dåliga värden. Skulle vilja höra din sida av storyn och om det är lätt att komma upp till normala/bra värden? Och hur lång tid det tar innan man känner skillnad att kroppen blir starkare? Har du några erfarenheter av trött binjure och trött sköldkörtel som jag hade då kroppen inte tar upp näringen för tillfället. Detta test är det bästa jag gjort iaf! Fick verkligen svart på vitt hur min kropp mår. Hoppas jag får höra din syn på testet. Kramisar

  1. Hej Marie! Åh förlåt jag måste ha missat! Åh vad kul att du gjort ett test och var inte orolig att testet var kaos. Mitt var också helt kaos och mina tabletter kostade 5000kr för 3 mån. Jag körde de 3 mån och gjorde ett nytt test och mina resultat förbättrades enormt. Efter det så började jag gå hos min naturläkare så han satte ihop vitaminer/mineraler till mig istället så jag kan inte säga hur det hade blivit om jag körde på hårmineralanalysens tabletter. Men jag körde med deras tabletter i 3 mån och gjorde stora framsteg. Efter andra testet kunde jag gå från 30 tabletter till 3 tabletter om dagen. Jag blev successivt bättre i kroppen men man måste ha tålamod. Lycka till KRamis

 2. Uppvuxen i Jämtland med löpning året om har aldrig kyla hindrat med, det finns ju underställ att ha under tightsen, men klart att det är smidigt med alla varmfodrade träningskläder som finns nu. SOC är billiga och bra (bloggar också om dem idag men deras ss16-kläder) och även Röhnisch och CRAFT har bra varma löpkläder.

  Hör av dig om du vill ha sällskap ut på en vintrig löprunda 🙂

  1. Ja men jag älskar verkligen vintertights! Så himla bra för oss frusna individer. Jag brukar även ibland ha dem inne på gymmet haha och under PWs. Absolut, vi kanske kan ta en vinter PW någon dag 🙂 Kramis

 3. Måste verkligen kolla in de! 😀 har haft problem den senaste tiden att benen bli is kalla så det gör ont, har skippat flera promenader/joggingturer på grund av det…

  1. Ja men jag också. Gillar man att springa ute är ju det här perfekt. Jag har själv ett par vintertights som jag har varenda PW under vintern. Så himla nice!

 4. Det som hindrar mig att springa på vintern är andningen! Trots att jag värmer upp ordentligt och är varmt klädd så blir det liksom för isigt med den kalla luften i lungorna? Dessutom blir jag lätt snorig och får svårt att andas genom näsan, samt torr i halsen också pga luften… jättesynd. Funkar när det är några plusgrader men gränsen för mig verkar gå runt nollstrecket :/

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar