Annons
Annons


KLÄDER TILL VINTERLÖPNING


lopning-vinter-4lopning-vinter-7lopning-vinter-3lopning-vinter-2lopning-vinter-1lopning-vinter-5lopning-vinter

Hej mina finisar! Jag var på besök hos Stadium i veckan och då började de berätta för mig om deras nya collection Gear for Cold Conditions som är specialanpassade träningsläger för kalla och blöta klimat. Jag har fått massa frågor här i bloggen om jag vet några bra kläder som passar för löpning ute under vintern och jag har inte kunnat svara tidigare men nu passade jag på att fråga lite extra 🙂

Annons

”Vi på Stadium vill att våra kunder ska kunna springa året om, oavsett väder. Därför har vi med hjälp av forskning tagit fram en specialanpassad och prisvärd kollektion för kalla och blöta klimat.

 En populär trend inom dagens sportmode är tighta passformer. Forskarlagets testresultat påvisar dock att raka motsatsen är det bästa för de som inte vill frysa. Luft bör nämligen kunna cirkulera obehindrat mellan lagren av plagg, särskilt kring större muskelgrupper för att undvika fukt inpå kroppen som kyler ner. 

 – Det absolut viktigaste för dem som tränar under kalla eller blöta förhållanden är att plaggens passform inte är för åtsittande eftersom funktionen då minskar avsevärt och kylan blir mer påtaglig.”

De  här kläderna ska vara ultimata för att springa utomhus i minus 5 till 10 grader. Så till alla er som som vill springa eller träna ute i vinter fann jag nu svaret till 🙂 Jag gillar inte själv att träna ute under vintern men blev ändå litte taggad på att testa de här kläderna!

 

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar