Annons
Annons


KITTAD OCH KLAR FÖR BÅDE NYÅR JUL OCH ALLA TRÄNINGSPASS!


Tidigare idag så var jag på ett fantastiskt mysigt mingel för Dr Lake, Drop Of Mindfulness och Sugerfree Shoes. Så mycket snygga kläder och skor!

 

Dry lake har så fina klänningar och jag fick med mig hela 4 klänningar hem och även ett par sjukt snygga, sköna och höööga skor från Sugarfreeshoes. (Både Dry Lake och Sugerfreeshoes hittar man på Nelly.) Så nu är jag kittad för jul och nyår! Wihoo. Fick även med mig ett träningsset från Drop Of Mindfullness (Hittar ni på sportamore).

Här kommer en bild på söta Sara med alla hennes shoppingbagar 🙂

Annons

 

 

2 kommentarer till “KITTAD OCH KLAR FÖR BÅDE NYÅR JUL OCH ALLA TRÄNINGSPASS!”

    1. Hihi men hej Sara! Detsamma superkul att träffa dig idag 🙂 Vi får gå ut och vara fina tillsammans någon gång i klänningarna :)Kram på dig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar