Annons
Annons


KISSIE & PAOW SNACKAR SKIT


Fick en kommentar igår som jag känner att jag har en skyldighet att svara på:

hej hej! har du hört att det talas om WERUN? det varnas att man inte ska samarbeta med dem! vad säger du om det med tanke på att du samarbetar med dem!? om du inte hört snacket om det så kan du läsa om det i vilken ”kändisblogg” som helst (dessie, paow, kissie)

Annons

SVAR: Ja jag har hört att det snackas skit om WeRun. Eller rättare sagt, det är bara Paow och Kissie som snackar massa skit om WeRun! Väldigt tråkigt att höra och jag förtsår inte varför tex söta lilla Paow gör det?! Kissie gör det eftersom hon inte längre samarbetar med dem och för att hon inte tillhör och har heller aldrig tillhört ”WeRun-familjen”! De kommer helt enkelt inte överens!

I Dessies och Amirs eller vilka andra ”kändisbloggar” du nu läst står det bara bra saker! Jag har aldrig haft några problem med mina managers och de sköter sig alltid mycket professionellt och jag samarbetar mer än gärna med dem!

WeRun samarbetar nu även med nyhetssajten Nyheter 24 och sitter på samma kontor! Är mycket häftiga planer på G som kommer bli grymt!


Snart kommer sajten ut och vi kommer göra precis det, ÄGA!13 kommentarer till “KISSIE & PAOW SNACKAR SKIT”

 1. Vem tror på paow och kissies skitsnack anyway? De e inte direkt kända för sin trovärdighet utan mest sina skandaler..

 2. jag förstår inte hur folk kan bara hitta på sådana saker!!
  när jag läste det som paow skrev så va de första jag tänkte – men ida skulle aldrig samarbeta med sådana människor! hon är smartare än så! därför kan det inte stämma!
  jag förstår mig inte på människor som måste prata så mycket skit!

  1. Nej paow bloggar ju för ett konkurrerande nätverk så såklart hon skriver dåliga saker om oss! Jag gillar mina managers och vi har ett bra samarbete! Mer än så behöver inte jag veta 🙂

 3. Snackar man skit om andra tyder det på dålig självkänsla och det hindrar ens väg i livet, men det är deras resa att lära sig och ingen annans 😉

 4. Bondläpp! Eller så kanske du ska lyssna på tjejer som kan den här branchen bättre än dig!
  Men du är ju inte direkt känd för att vara den vassaste kniven i lådan..
  Good luck med din strävan efter C kändisskap!
  Patetiskt hela det din omgivning, skrattar åt er!

  1. Om du nu tycker Ida är så patetisk.. Varför läser du hennes blogg och bryr dig om att kommentera?

  2. Haha är det Kissies eller Paows största fan som talat? Jag menar inget illa mot varken kissie eller paow, har träffat dem båda och de är jätte gulliga tjejer! Jag är heller inte ute efter att starta något bloggkrig utan ville försvarar bara det företag som jag samarbetar med och som dessa 2 tjejer smustskastat på sina bloggar! Jag vet mer än du tror om den här branchen och den är precis lika ful som tex. dans/artistbranchen som jag jobbat i i många år! Det finns många hala och fula fiskar som man kommer och kanske redan samarbetar med, men så är det och det gäller att sköta det rätt!

   haha tack så mycket! Jag kämpar som ett djur här varje dag efter min dröm om att bli c-kändis 😀 Förstod heller inte riktigt den sista meningen, kan smarta du ta den igen och skriva den grammatiskt rätt så att dumma jag förstår!? 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar