Annons
Annons


KISSIE & PAOW SNACKAR SKIT


Fick en kommentar igår som jag känner att jag har en skyldighet att svara på:

hej hej! har du hört att det talas om WERUN? det varnas att man inte ska samarbeta med dem! vad säger du om det med tanke på att du samarbetar med dem!? om du inte hört snacket om det så kan du läsa om det i vilken ”kändisblogg” som helst (dessie, paow, kissie)

Annons

SVAR: Ja jag har hört att det snackas skit om WeRun. Eller rättare sagt, det är bara Paow och Kissie som snackar massa skit om WeRun! Väldigt tråkigt att höra och jag förtsår inte varför tex söta lilla Paow gör det?! Kissie gör det eftersom hon inte längre samarbetar med dem och för att hon inte tillhör och har heller aldrig tillhört ”WeRun-familjen”! De kommer helt enkelt inte överens!

I Dessies och Amirs eller vilka andra ”kändisbloggar” du nu läst står det bara bra saker! Jag har aldrig haft några problem med mina managers och de sköter sig alltid mycket professionellt och jag samarbetar mer än gärna med dem!

WeRun samarbetar nu även med nyhetssajten Nyheter 24 och sitter på samma kontor! Är mycket häftiga planer på G som kommer bli grymt!


Snart kommer sajten ut och vi kommer göra precis det, ÄGA!13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar