Annons
Annons


KICKSTART AVSNITT 4


Nu är ett nytt avsnitt av Kickstart uppe och det blir stenhård core workout och Discodans. Wihoo 😀

Ni kan även denna veckan haka på samma pass som tjejerna gjorde…

Uppvärmning: 10 min boxning.

Triset 1: (15st crunch nudda tå + 15st benfäll med rumplyft + 15st sneda crunch/sida + 15st pump/sida) X 3

Triset 2: (30st Situp med box + 30st mountainklimbers + 1 min planka) X 3

På videon nedan finner ni förklaring till alla övningar. Kör hårt! 🙂

Annons

8 kommentarer till “KICKSTART AVSNITT 4”

 1. Hej hej Ida!
  Jag måste bara slänga in en kommentar här. Du är en sån otroligt bra inspirationskälla och verkar vara en riktigt go person i övrigt. Programmet är absolut ett av favoriterna och längtar alltid till nästa så fort det tar slut, önskar de varit längre. Tack för en underbar blogg!
  Kram

  1. Hej Cecilia! Jag har läst endel om det men är ingen expert men ska göra lite mer research så kanske jag tar upp det framöver. Håll koll. Kram Ida

 2. Tycker Kickstart är grymt bra! Har några funderingar kring om det går att få tag på kokosolja i en vanlig matvaruaffär? Sedan undrar jag om gojibär också går att få tag på i en vanlig matvaruaffär? Har kollat på Ica maxi men har inte hittat än så länge. Sedan funderar jag över lite större kokosflingor, det jag har sett i affären är bara sådana som man använder när man bakar. Om du har tips på var jag kan få tag på detta skulle jag bli väldigt tacksam 🙂

  1. Tack snälla 🙂 Det finns vissa matvarubutiker som har kokosolja, ofta då märket Kung markatta. Goji bär finns i de flesta affärer också. Kolla bland nötterna eller bakprodukterna. Stora kokosflingor har de på mitt Coop men det är lite ovanligare. Jag skulle rekommendera dig att gå till häslokosten, där har de allt du frågar om eller så går du in här… http://idawarg.vitamera.se där kan du beställa alla produkter och dessutom få dem till bästa kvalité och ekologiska 🙂

 3. Fick flaschbacks till Puma Train in the City för två år sen när jag såg Discodans-koreografin. Många steg påminde om den danstrudelutten vi körde i parken på det eventet. =) Rolig dag

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar