Annons
Annons


KICKSTART AVSNITT 3 – BACKINTERVALLER


Nu är 3:e avsnittet av Kickstart uppe och nu är leken slut för tjejerna! Dags för backintervaller…

.

Ni kan även denna vecka förja med och göra samma pass som tjejerna gjorde…

Hitta en ganska brant backe som är ca 100m lång.

– Jogga  ca 10 min i behaglig fart som uppvärming innan du börjar med  backintervallerna.

– Spring sedan så snabbt du kan uppför hela backen.

– Gör direkt 15st upphopp.

– Efter det direkt 20 utfall på väg ner för backen.

– Jogga/powerwalka ner för resten och vänd direkt upp igen när du kommit ner.

X 5

Annons

19 kommentarer till “KICKSTART AVSNITT 3 – BACKINTERVALLER”

 1. Ibland då jag springer så får jag rätt så ont i axlar och nacke, vad är det jag gör fel? Hur blir jag av med det? 🙂 Får också rätt ofta håll då jag springer, fast jag inte ätit före.
  Tack för svar!

  1. En annan vanlig orsak till att man får ont i nacke och axlar när man springer är att man omedvetet spänner sig. Se över din löpteknik, var noga med att ta djupa, ordentliga andetag (även när du börjar bli andfådd) och försök att verkligen slappna av i axelpartiet och armarna.

 2. Hej Ida! Jag har en smal överkropp men min under kropp alltså rumpan och låren är stora. Jag undrade vad du har för bra tips till att få bott fettet från benen. Just nu har jag powerwalkat innan frukost och på eftermiddagar. Tack i förhand!

  1. Hej Alex! Jag föredrar alltid styrketräning och att man ändrar reps och vikt efter sina mål. Vill man tajta till så kör man mer reps (15-20st) och lite lägre vikt. Gärna cirkelträning. Du hittar grymma benträningsprogram på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Glöm inte att prenumerera 🙂

 3. Hej Ida! Jag vill bränna lite fett inför sommaren nu. Jag tränar styrka 4 ggr i veckan med många rep och lätt vikt. Det är på konditions hållet jag dock är osäker på. Brukar springa ca 7 km och mer ca 3 ggr i veckan. Men är crosstrain bra träning? Vilken level och hur länge isf? Är power walk bättre för förbränning än att springa utan att i stort sett stanna men ändå i ett högt tempo ganska länge? Eller vad ska jag göra? Tacksam för svar!

 4. Grymt peppande program! Bor precis i en backe så ska börja med denna övningen! jag undrar hur ofta jag ska göra den veckan för att få se resultat?:) Kram

  1. Ja då måste du ju testa detta träningspass 🙂 Omöjligt att säga men kör 2-3 gånger i veckan att börja med så kommer du märka resultat ino kort. Kram Ida

 5. Hej hej Ida!
  Jag måste bara slänga in en kommentar här. Du är en sån otroligt bra inspirationskälla och verkar vara en riktigt go person i övrigt. Programmet är absolut ett av favoriterna och längtar alltid till nästa så fort det tar slut, önskar de varit längre. Tack för en underbar blogg!
  Kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar