Annons
Annons


KICK OFF MED MINA TJEJER


Hade en sådan underbar dag igår! Började dagen med denna magiska utsikten! Älskar verkligen vintern i Sverige när det är ljust och sol!

Efter det gick jag till gymmet och körde ett ryggpass innan jag tog mig en promenad till Stureplan och Sturebadet. 

Annons

Där mötte jag upp mina bästa tjejer Isa och Lisa som jobbar med mig. Lisa fotar, filmar och klipper och Isa hjälper mig med mail, blogg och massa annat. Eftersom jag uppskattar dessa två tjejer så mycket så ville jag bjuda dem på en riktigt mysig Kick Off där vi planerade våren.

Vi mötte först upp och åt en supergod lunchbuffe. Efter det hade vi möte och sedan njöt vi av spat och avslutade med en härlig massage. Bättre dag än så går inte att få! Tyvärr så fotade vi ingen bild ihop men vi får ta det nästa gång.

Blev väldigt sugen på att skaffa ett gymkort där, men största problemet är att man inte får fota. Det blir lite knas med mitt jobb då jag i alla fall någon gång vill ta bild på övningar i gymmet. Jag får nog ha kvar medlemskapet på mitt gym jag har nu, även fast det inte är lika lyxigt.

Nu ska jag iväg på möte och sedan veckans andra kick off med Welloteketteamet. Woop!

Vill ni ha svar på alla era frågor om bröllopet så som vilket efternamn vi ska ta? vart ska vi gifta oss? när? mm så svarar vi på alla frågor i gårdagens vlogg.

5 kommentarer till “KICK OFF MED MINA TJEJER”

  1. Ville bara säga att du har verkligen inspirerat mig att äta vegetariskt! Hoppas äta mer vegansk så småningom men tycker det är lite svårare men jag jobbar på de

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar