Annons
Annons


KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET


♥ I detta inlägg förekommer reklam för Owodon ♥

475a4754475a4779475a4807475a4784475a4818

Foto: Lisa Höök

God morgon mina älskade fina vänner! Tänk att det är fredag idag igen? Wohoo. Jag gjorde ett samarbete med Owodon smycken på min youtube igår och måste bara lägga upp det i bloggen också då jag är helt förälskade i deras smycken! Woow säger jag bara! Älskar smyckena och de är inte bara fina utan några av dem innehåller en svart sten som heter black onyx som sägs frigöra negativa känslor och sorg, stärker självförtroende och skärper dina sinnen. Det är en skyddande sten som sägs främja mod och beslutsamhet.

Annons

Jag älskar ju det där med stenar och deras kraft och när jag är hos Marisol brukar hon alltid tejpa fast stenar på mig som ska skydda och stärka. Nu känner jag att stenarna kommer i en lyxigare form. Haha.

I alla fall superfina smycken som ni kan hitta HÄR och anmäler ni er till nyhetsbrevet så kommer ni få erbjudande att handla till bättre pris. Perfekta alla hjärtans dag-presenten.

Nu ska jag kila iväg till Wellokontoret och jobba hela dagen lång och i eftermiddag kanske det blir lite träning. Har inte tränat på en hel vecka nu så är sjukt peppad på att ta i lite 🙂 Ha en grym fredag fina ni! Puss, I

Glöm heller inte kolla vloggen som kom ut igår. Där kan ni se smyckena in action 🙂 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar