Annons
Annons


KÄRLEK, SEX OCH RELATIONER


Efter ännu mer målning så ska jag nu ta på mig bikinin och promenera iväg till ett träningspass jag verkligen längtat efter att få köra. Jag ska nämligen gå på Bikram Yoga idag. Brukar köra det några gånger om året för att stretcha igenom, mjuka upp och svettas ut allt äckligt som man samlar på sig.

Annons

Känns som en total utrensning att gå på bikram. GÖTT!

Så länge tycker jag att ni ska lyssna på årets första podd som precis har släppts. Detta avsnitt handlar om kärlek, sex och relationer. Tror nog ALDRIG jag har skrivit om det på bloggen så är ni nyfikna på min syn på det hela så just push play 🙂

Frågor som besvaras i dagens avsnitt är…
Blir vi lätt kära och vilka killar gillar vi? Hur gör man när nyförälskelsen går över och hur viktigt är sex? Vilka är våra finaste kärleksminnen?

Trevlig lysning! 🙂

[youtube id=”qwf0HpNk1tE”]

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar