Annons
Annons


KÄRLEK


20140803-104725-38845186.jpg

Kärlek. // Love.

Sitter med morgonkaffet i handen och är lite så där småtrött efter någon timmes för lite sömn, men det gör inte så mycket! Igår var jag på ett supervackert bröllop som växlade mellan gråt och massa skratt och hela luften andades kärlek.

Annons

Jag vet inte vad som händer med mig på bröllop men jag börjar ju gråta med en gång bruden sätter sin fot i kyrkan även fast jag inte ens är så nära. 

Det var i alla fall ett mycket vackert bröllop som bjöd på fin sång i kyrkan av Danny Saucedo och Zara Larsson, sedan en trevlig middag med massa god mat och fina tal! Toast skagen, lax med smörstekt potatis och en fruktsallad med sobré. MUMS!

Efter middagen kom vi till det roligaste av allt… DANS! Gruppen Panetoz var där och spelade och jag dansade så det rann! Wohoo det bara sprutar ut positiv energi och kärlek när de uppträder!

Grym kväll och stort TACK och GRATTIS till vackra brudparet Håkan och Helena ♥

Yesterday I was at a very beautiful wedding. I don´t know what happens to me on weddings but I alwas starts to cry when the bride walks in to the church even if I´m not that close to the bride and groom. I had a really great day and evening with a lot of good food, nice people, dancing and a lot of love in the air. Thank you and a big congratulations Håkan and Helena ♥ 

8 kommentarer till “KÄRLEK”

 1. Jag var också på bröllop igår fast serverade, alltid lika mysigt att se brudpar. Jag undrar hur det fungerar för dig att äta på sådana här tillställningar?? Äter du till exempel skagenröra som är på toast Skagen, smörstekta potatisar och sorbet? Åt du nröllopstårtan? Är nyfiken på hur du gör.. Själv vill jag inte ha och lyckas ofta skippa det utan att det blir alltförstor ”uppmärksamhet” kring att jag inte äter tårta, efterrätt e t c.

 2. Haha jag är precis likadan när det kommer till bröllop! Börjar storgråta så fort ceremonin sätter igång och är ofta helt otröstlig! Har varit på bröllop där jag inte känt brudparet (då jag gått som avec) och precis likadant. Gråter direkt!

  Ses förresten i Marbella i Oktober, ska bli så kul!

 3. Hej!
  Jag undrar om du sitter och lägger upp träningen inför kommande vecka eller om du bestämmer precis innan du ska träna?

  1. Jag har inte lagt upp exakta träningspass men vet att jag kommer vilja köra 3 pass med squats, 1 ryggpass och ett pulshöjande pass + 5 korta yoga pass. Sedan lägger jag upp det efter tid och humör 🙂 Kramis

 4. Hej! Vet du om det finns någon motsvarighet till kvarg och kesella som inte innehåller mjölk, utan som är mjölkfria men lika proteinrika?:) skulle va najs!

  1. Nope. Jag brukar köra havreyoghurt med naturella nötter och frön. Känner jag att jag vill ha extra protein så brukar jag blanda ner lite proteinpulver i yoghurten. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar