Annons
Annons


KÄRLEK


 Familj, skratt, fika, mat, spela spel, umgås, återhämtning, promenader, yoga, mer fika, baka, paket, leka, kusiner, farmor, mormor, vänner, pojkvän, kramas, benpass, äta lite till, kärlek, mys.

Det sammanfattar dessa dagar väldigt bra och mer blir det. Nu ännu mer fika hos kära farmor.

♥ ♥ ♥

3 kommentarer till “KÄRLEK”

 1. Hej Ida!

  Först och främst vill jag tacka för en inspirerande blogg! Blir så motiverad varje gång jag klickar mig in här!

  Jag tränar på gym ca 3-5 gånger i veckan och det har jag gjort nu i ungefär 1½ år. Med ett nytt år och nya mål har jag börjat fundera på att börja med pre-workout, protein pulver eller aminosyror. Jag har bara hört blandade åsikter om alla dessa och vet därför inte vilket jag ska välja. Vilken rekommenderar du? Vilka märken rekommenderar du att man ska köpa?

 2. Jag har bara en fråga, nu i jul.. Äter du onyttigheter då? Typ julgodis, lussebullar, pepparkakor och jaa, tror du vet vad jag menar 😛 För jag vet att du är väldigt duktig i vanliga fall ,men kan du motstå alla julfrestelser? Jag själv har rätt lätt för att äta bra i vanliga fall, men inte skött kosten så bra i jul haha.

 3. HEJ IDA!!

  Tack för en mycket bra/inspirerande/motiverande/varierande blogg!! Min fråga till dig är egentligen två frågor. Jag är en basketspelare som i september drog av mitt främre korsband vilket enligt mig själv SUGER men för att göra det bästa av situationen försöker jag nu se på situationen från den ljusa sidan och se detta som en möjlighet att bli starkare. Jag går hos en sjukgymnast så rehaben för själva knät och undre delen av kroppen har vi tillsammans koll på. Men nu till min fråga, har du tips på bra överkropps övningar för bål & armar som inte involverar benen. Jag har nämligen opererat mig nu i december och kanske två månader framåt kommer jag inte kunna använda mitt ben.

  Min andra fråga hör lite ihop med denna, det är så att jag har alltid varit ”naturligt” smal och vill nu lägga på mig mer muskler(=gå upp i vikt) men detta har alltid varit svårt för mig! Har du några tips från coachen? TACK igen för en super bra blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar