Annons
Annons


KÄRLEK ♥


Vill bara tacka för alla fina kommentarer jag får av er läsare! Jag blir jätte glad och smickrad och era fina ord får mig att vilja fortsätta blogga!

Sänder massa kärlek och värme till er

4 kommentarer till “KÄRLEK ♥”

 1. Jag såg dig idag! Hann inte gå fram och prata vilket är jättesynd men bara att se dig på riktigt gav mig mer motivation till att följa samma slags väg som du. Jag såg också när din klass hade modern dans idag. Er lärare var jättebra, och vad många språk hon kunde! Får mer och mer seriösa tankar över att börja på förberedande linjen i höst och oron över att lyckas komma in, hitta bostad och deltidsjobb blir större. Tack vare att jag var på Balettakademien idag så fick jag upp mer mod, och jag hoppas verkligen att jag lyckas! Mina mål den här våren som jag ska fokusera på är 1 – bli vigare, 2 – göra bättre piruetter, 3 – ta ut mina rörelser så mycket som möjligt när jag dansar. Som det är nu är jag mer känsla än teknik så jag får verkligen kämpa nu för att komma någonstans!

  Och nu förstår jag helt och håller varför du vill äta så pass nyttigt som du gör, när jag fick se er. Ni är alla så vältränade och jobbar så hårt. Och så är du så himla vacker! 😀

  STOR KRAM från lilla Ida 🙂

  1. Hej Ida! Å men vad kul! Synd att vi inte hann att hälsa, nästa gång du ser mig måste du komma fram och prata 🙂 Hahaha Charlotta(moderna läraren) är helt underbar, är så ledsen att jag missar hennes klasser nu när jag är skadad! De klasserna är de roligaste någonsin 🙂 Ja såklart du ska satsa och söka till förberedande! Du kommer lyckas tjejen! Det jobbigaste är ju boende, men det löser sig alltid tillslut! Lättast brukar vara att lägga ut en annons på blocket om att du söker lägenhet! Ja men känsla är det viktigaste, tekniken kan man jobba upp! Jag hade ingen teknik alls när jag började på min förberedande kurs! Hihi tack så mycket vad glad jag blir!
   Kramar, Ida

 2. det bästa är ju att du faktiskt svarar på kommenterar och ger tips t.ex. för oss andra hamstring skadade 😛 det gör det roligare att kommentera!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar