Annons
Annons


KAOS & PMS


God morgon vänner! Hoppas ni alla mår toppen. Igår hade jag en sådan dag då jag ville gå runt i mjukisar, knut på huvudet och bara krya ner i soffan och dricka te, äta choklad och kolla serier. Hur mycket jag än försökte peppa mig själv och tänka positivt så slutade allt i negativitet. Jag stötte på problem och motgångar och allt blev bara värre och tillslut ville jag bara lägga ner allt jag håller på med. Stänga ner alla mina sociala kanaler och börja jobba på ett ”vanligt” jobb.

Annons

Oftast älskar jag mitt jobb och mitt liv men ibland känns allt bara piss. Kanske kallas det för PMS eller så är det bara denna jävla renovering som tar kol på mig. Beställde sängen från Ikea som ni rekommenderade mig. När vi hade byggt ihop hela inser vi att det inte följde med någon botten till den och att vi inte kunde lägga på madrassen. (Om ni undrar vad champangeflaskan gör framför sängen så var det för att vi inte hittade hammaren och körde med den istället. Haha :D)

Det slutade med att vi fick sova i hallen den natten och igår fick jag ta mig en tur ut till Ikea för att köpa en ribbotten. Puh! Dessutom är det kaos i hela lägenheten. Det är pappkartonger överallt, verktyg, kläder, sladdar mm. Panik!

Ja herregud! Tur att det är en ny dag idag säger jag bara. Idag tänker jag inte låta mig besegras av negativiteten. PEPP till mig själv! Puss, I

16 kommentarer till “KAOS & PMS”

 1. Haha! Champagneflaska istället för hammare… lät ju festligt det i alla fall 😉 🙂

  Men hoppas att det löser sig med deppen och inredningsprojekten framöver nu!

 2. Kämpa på, du är grym!!
  Kan du lägga upp bilder när ni fått upp garderoberna i hallen? Jag ska själv flytta snart och ska köpa garderober från IKEA så vore kul med inspo! Älskar er lägenhet 🙂

 3. Hej ida! Har tre frågor som jag hoppas hoppas du hinner svara på.
  Första frågan är hur din mage mådde efter havreproteinet?
  Andra frågan är gör du samma smoothie med 2 bananer, mango osv när du har inflamino i eller vad gör du för smoothie då? Hur mycket inflamino har du i?
  Tredje frågan jag har inte haft min mens på över ett år och jag har testat hormon krämen och maca, nu har doktorn skrivit ut p-piller men jag vill helst inte stoppa i mig hormoner… har du tips? Hur kan man höja sitt östrogen?
  Kan du inte visa mer vad du äter till frukost, kvällsmat osv? Du är bäst kram

  1. Har du något tips på hur du får i dig Maca-pulvret? Jag tycker det smakar SKIT haha och vet inte vad jag ska blanda det med för att få i mig det på bästa sätt.

   1. Haha jag håller med. Jag tycker det smälter bäst in med kakao. Så typ göra varm choklad eller bollar (har recept på det på min youtube). Eller bara shotta det med lite apelsinjuice 🙂

 4. Vilken otur! Det kommer nog kännas lättare när allt är bortplockat, är sänggaveln också köpt från Ikea? Superfin! ?

 5. Åh, hoppas det vänder snart. Stor kram! Du är inte ensam, vi vet PRECIS hur det känns att lida av PMS.

  Kram!

  /Jenny & Charlie på PMS-Podden

 6. Hej Ida,
  Har likadan sängstomme hos mina föräldrar och ingen ribbotten. Tror det är anledningen till att många upplever att den låter.
  Tycker ändå att den är underbar och synd att jag inte kunde ha med den när jag och pojkvännen flyttade ihop…
  Kram,
  Matilda

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar