Annons
Annons


KAOS & PMS


God morgon vänner! Hoppas ni alla mår toppen. Igår hade jag en sådan dag då jag ville gå runt i mjukisar, knut på huvudet och bara krya ner i soffan och dricka te, äta choklad och kolla serier. Hur mycket jag än försökte peppa mig själv och tänka positivt så slutade allt i negativitet. Jag stötte på problem och motgångar och allt blev bara värre och tillslut ville jag bara lägga ner allt jag håller på med. Stänga ner alla mina sociala kanaler och börja jobba på ett ”vanligt” jobb.

Annons

Oftast älskar jag mitt jobb och mitt liv men ibland känns allt bara piss. Kanske kallas det för PMS eller så är det bara denna jävla renovering som tar kol på mig. Beställde sängen från Ikea som ni rekommenderade mig. När vi hade byggt ihop hela inser vi att det inte följde med någon botten till den och att vi inte kunde lägga på madrassen. (Om ni undrar vad champangeflaskan gör framför sängen så var det för att vi inte hittade hammaren och körde med den istället. Haha :D)

Det slutade med att vi fick sova i hallen den natten och igår fick jag ta mig en tur ut till Ikea för att köpa en ribbotten. Puh! Dessutom är det kaos i hela lägenheten. Det är pappkartonger överallt, verktyg, kläder, sladdar mm. Panik!

Ja herregud! Tur att det är en ny dag idag säger jag bara. Idag tänker jag inte låta mig besegras av negativiteten. PEPP till mig själv! Puss, I

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar