Annons
Annons


KÄNNER MIG YR


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_2813.JPG

Boosta din smoothie med spirulina.

Hej Ida! Din blogg är grym och din podd som du gör med Victor är super duper bra! Jag har länge funderat på att bli vegetarian. Denna vecka provade jag och nu har jag på senaste tiden känt mig lite yr då och då. Jag funderar på vad det kan bero på. Om det är att jag inte har fått i mig viktiga saker, som man får av kött. Eller om jag har glömt något att tänka på när man äter vegetarisk kost. Jag är som sagt ny med detta, och frågar om du har några bra tips på kost och andra saker man kan tänka på. Tack för en underbar blogg!

Annons

SVAR: Hej fina du och tack snälla för din kommentar! Kul att du blivit vegetarian. Jag kan inte ge dig en diagnos men samma sak hände för mig i början och något som verkligen hjälpte mig var att ta tillskott på Spirulina. Det innehåller alla vitaminer, mineraler och näringsämnen och är rik på ex järn som kan vara orsaken till varför du blir yr.

(Reklamlänkar)
Spirulina finns både i pulver –> HÄR
och tabletter –> HÄR.
Det är även bra att ta tillskott av B12 –> HÄR

B12 kan annars vara svårt att få i sig som vegetarian/vegan. Testa det och se om det känns bättre 🙂 Kram, Ida

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar