Annons
Annons


KÄNNER MIG SOM EN NY MÄNNISKA


IMG_2099.JPG

Igår tog jag tag i något som jag borde gjort för länge sedan, jag gick till naprapaten. Förr gjorde jag det ofta men när min naprapat flyttade har jag inte hittat någon jag trivs med men nu så. Har hittat en superduktig tjej som heter Kjersti som förstår sig på en rörlig kropp då hon själv är dansare.

Annons

När jag kom till Kjerstin igår så sa jag att jag bara hade lite ont i nacken, men allt efter som i behandlingen så kom jag på mer och mer och jesus vilken omgång jag fick! Tänk hur man kan förtränga hur kroppen egentligen mår och bli van med ett tillstånd? Ena benet var längre än det andra och hela min vänstersida var helt låst från bäckenet och upp. Haha känner mig som en ny människa idag. Frågade Kjersti om rabatt till er och hon kan ge er mina läsare 15% rabatt under hela februari (ange mitt namn). Läs mer och boka tid HÄR.

//English: Yesterday I was at Naprapath Kjersti and it was about time. I was locked in the whole left side and one leg was longer then the other. Feel like a whole new person today 😀 Haha.

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar