Annons
Annons


KAN VI STANNA TIDEN LITE?


(reklamlänkar)
Klänning här! // Hårband här!

God morgon älsklingar! Är fortfarande helt varm i kroppen efter världens bästa helg! Vill typ inte fortsätta med denna veckan utan pausa livet lite, men tyvärr har jag saker att göra och livet måste rulla på. Haha. Så här kommer min vecka…

Annons

MÅNDAG
Ska till barnmorskan på kontroll idag och efter det på möte på Aller med Jennie som är chef på Baam. Jag och Jennie jobbade nämligen ihop och var goda vänner när jag tidigare jobbade på Aller. Så kul att vi nu jobbar ihop igen! 🙂 Efter det ska jag hem och ha möte med min assistent och sedan fixa mig för att sedan gå på Alex boklansering av Framgångspodden. Kommer bli den så rolig kväll!

TISDAG
Ska fota och filma klart massa samarbeten med Lisa. Sedan ska jag försöka få till ett träningspass innan jag har ett möte. Efter det ska vi fira en vän som fyller 30 med middag.

ONSDAG
Ska fixa naglarna och sedan spela in podd. Ska även klämma in ett träningspass och sedan försöka få till en middagsdejt med min man.

TORSDAG
Möte med Welloteket hela förmiddagen och sedan ska jag på massage. LÄNGTAR!

FREDAG
Börjar dagen med träning med min PT, sedan ska jag hämta kläder som ska fotas och efter hem och förbereda helgens blogginlägg och video.

LÖRDAG – SÖNDAG
Ska på 1-års kalas och sedan inga andra planer än så länge.

2 kommentarer till “KAN VI STANNA TIDEN LITE?”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar