Annons
Annons


KAN MAN STRETCHA NÄR MAN ÄR FÖRKYLD?


Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag har några frågor :) Jag börjar att bli förkyld, jag vet att man inte ska träna med en förkylning i kroppen! Men går det bra att stretcha? Hur ser din favorit övning ut? ( Alltså stretching )

Annons

Sen är det även så att jag rör på mig ganska mycket och försöker hålla mig i form. Men när jag säger ”Nej tack!” till sötsaker och liknande saker får jag alltid kommentaren ” Men du försöker väll inte banta!!!?? Du som redan är sååå smaaallll!!! ” Det är så jobbigt! Jag vill inte banta men jag vill hålla koll på vad jag äter och jag försöker att ta vara på min kropp! Vad ska jag säga till dom??

Kramiz Lisa!! :)

SVAR: Hej tjejen! Man ska aldrig träna när man har ont i halsen eller feber, är man lite förkyld kan man känna efter. Stretching är precis lika dåligt när man är sjuk eller håller på att bli. Stretch, massage och tex. bastu sätter igång blodcirkulationen och sjukdomen kan spridas i kroppen.

Haha ja du favoritstretch, det är många det 😀 Men innan en dansklass gillar jag att stretcha ut rumpan och höftböjarna så höften känns öppen och fri. Híttade ingen bra bild men denna stretchen (om man har 90grader vinkel i knät) tar både i rumpa och höftböjare…

Angående det om sötsaker så får man tyvärr alltid höra det. Säg precis så som du skrev till mig ”Jag vill inte banta men jag vill hålla koll på vad jag äter och jag försöker att ta vara på min kropp!”. Tillslut kanske de förstår 🙂

Kram Ida

(Obligatorisk)Annons
Laddar