Annons
Annons


KAN JAG TA OMEGA 3?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Ecolomega_120_kapslar_welloteket

Om du skulle få rekommendationen av din naturläkare att ta tillskott av omega3 i form av fiskolja i en period, skulle du göra det? Jag står nämligen i den situationen. Tar algolja, men för att få ner inflammationer i kroppen och så småningom kunna sluta helt med de mediciner jag tar nu, behöver jag mer EPA och det kan inte tillgodoses av algolja eller andra veganska alt. Känns svårt.

Annons

SVAR: Hej och mycket bra fråga. I din situation skulle jag absolut göra det. Jag har själv tänkt på det många gånger och om Leif skulle råda mig att äta något eller ta ett tillskott som ej är helt veganskt för att förbättra min hälsa så skulle jag göra det. Det viktigaste tycker jag är att man gör sitt bästa. Folk vill alltid sätta en i fack och jag får dagligen frågor om jag är vegan eller ej. Mitt svar är att jag äter 99% vegansk mat och gör hela tiden mitt bästa för att välja veganskt men om jag blir bjuden på ex ett bröd som innehåller lite ägg eller honung så kan jag äta det. Jag är inte manisk men när jag är hemma eller kan välja mat så väljer jag alltid vegansk mat.

Så hade jag varit du så hade jag lyssnat på din naturläkare. Se till att välja ett bra tillskott med hög kvalité. Kan rekommendera Ecolomega som vi har på Welloteket. Det är ett ekologiskt tillskott av hög kvalité som finns i både –> kapslar och –> olja. (Reklamlänkar)

Hoppas du fick lite råd. Kram Ida

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar