Annons
Annons


KAN JAG FÅ STÖRRE RUMPA MED TRÄNING?


Hejsan Ida!
Jag har är en tjej som är ganska spinkig av mig och har en väldigt pojk lik kropp. Jag skulle gärna vilja träna min rumpa så att den får en fin form men jag vill inte träna den så att den blir mindre eftersom att den redan är väldigt liten.

Annons

Om man tränar sin rumpa, blir den mindre då? Vad ska man göra för övningar så att man får en bra form på den? Jääättetacksam för svar! ha det gött 😉

SVAR: Hej! En glad nyhet är att rumpan är något man verkligen kan påverka och förändra genom träning. Vill man få den att växa skulle jag satsa på lite tyngre styrketräning med 8-12 reps och längre vila mellan seten. HÄR hittar du mina bästa tips och övningar för ben och rumpträning och var inte rädd att lägga på vikt!

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar