Annons
Annons


KAN JAG ANVÄNDA FATBURNER & PROTEINPULVER?


Svar på kommetar…

Hej! jag är 15 år och tränar olika sorters träning 6 dagar i veckan. Jag har funderat rätt länge på att köpa något kosttillskott/proteinpulver och någon fatburner. Fler av mina vänner använder sig av olika såna produkter ovs.

Annons

I alla fall min fråga lyder: Har du något tips på vilket märke/sort jag borde köpa? Och borde jag använda mig av ”såna” produkter alls med tanke på min låga ålder?

P&K och tack för världens bästa träningsblogg!  😀

SVAR: Hej Lovisa och tack snälla för din kommentar! 🙂 Jag tycker absolut inte du ska använda någon fatburner! Jag tror inte de är bra över huvud taget för någon och absolut inget för dig i din ålder. Bra hälsosam kost och träning är det enda du behöver. Där emot kan proteinpulver kan vara ett bra alternativ till mellanmål och är väldigt smidigt att ta med. Inget man egentligen behöver men ett väldigt smidigt alternativ! Just nu använder jag mig av Fitnessgurus proteinpulver –> http://www.fitnessguru.com/sv/protein och tycker det är toppen!

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar