Annons
Annons


JULTRÄNING – Å DÄR VAR VILAN SLUT :D


Ja så länge orkade jag hålla mig still. Har precis kommit hem från gymmet efter ett sjuuukt jobbigt pass! Rastlös som jag är kunde jag inte hålla mig när kusin Vicky ringde och frågade om jag ville följa med på ett nytt pass på gymmet!

Det var en blandning av 3 olika pass, tror det var Body Combat, Body Pump och CX någonting? I alla fall var det sjukligt jobbigt och innehöll både kondition i form av box och massa styrka i hela 63 minuter + stretch.

Min personliga åsikt om gruppträningspass är att det är bra konditionsmässigt men kan vara skadligt med styrkepass då man använder vikter då nästan alla gör fel teknik (inklusive instruktörerna). Bara det att de i början av passet idag körde totalt slut på allas magar ! Den magstyrkan hade vi behövt under hela passet för att skydda ryggen under alla övningar för att sedan i slutet av passet köra slut på dem. Bara 1 av alla saker jag tänkte på! Men tyckte ändå att det var ett grymt pass och träningsvärken kommer vara stoor imorgon!

Annons
1 kommentar | Translate


Annons
Laddar