Annons
Annons


JULKLAPPSTIPS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

♥ Inlägg i samarbete med min webshop Welloteket ♥

julklappstips pojkvän flickvän mamma pappa julklappjulklappstips pojkvän flickvän mamma pappa julklappjulklappstips pojkvän flickvän mamma pappa julklappjulklappstips pojkvän flickvän mamma pappa julklappjulklappstips pojkvän flickvän mamma pappa julklappjulklappstips pojkvän flickvän mamma pappa julklapp

De giftfria vattenflaskorna // Vegansk choklad från Kuna // Tonys chocolony // 
Boost paketet med Acai, acerola, guarana // MSM // Teerna med adresslapp
Spirulina // 
Chlorella // Chokladdragerade kakaobönor // Ansiktskräm
Deoderant kille // Deoderant tjej
 //Vattenkanna med filter

.

God morgon älsklingar och glad 3:e advent! Helt galet att julafton snart är här och jag har inte inhandlat en enda julklapp! Men då är det tur att man driver en webshop med produkter som passar perfekt att ge bort till de flesta 🙂 Så till alla er som inte köpt julklappar än så kommer här mina bästa tips på julklappar från Welloteket.

Annons

TILL HONOM – Vi har satt ihop ett julklappspaket till honom med det populära vettenflaskan i glas i färgen London (grå) och en ekologisk deodorant till det. Så viktigt att man använder ekologisk deodorant då man har körtlar och porer som tar upp det mas stoppar i armhålan och vanliga deos innehåller i de flesta fall väldigt mycket dåliga grejer. Även vattenflaskor i plast ger i från sig gift så en i glas är att föredra. Jag har själv flera färger och har haft de i flera år så de håller fint och går att diska i maskin.

TILL HENNE – Där har vi väldigt stort utbud. Vattenflaskan i glas är väldigt uppskattad att få och vi har den i massa olika färger. Har även deo för henne + massa annan hudvård.

”GÅBORTPRESENT”Choklad, choklad, choklad! Alltså vad sägs om vegansk ekologisk choklad från Kuna i smakerna kardemumma, vanilj, krossat kaffe, krossade kakaobönor, physalis eller original. Kan inte få nog av denna underbara choklad! Sedan de populära chokladdragerade kakaobönorna har jag nästan alltid med mig när jag går bort och de blir alltid lika uppskattade! För de som inte gillar mörk choklad har vi även en fairtrade mjölkchoklad från Tonys Chocolony (finns även i mörk). Sätt ihop ett chokladpaket och lägg till ett ekologiskt örtte. Mina favoriter är de med budskap på som Lot´s of Love, Thanks a lot, Congratulations osv. Finns även en liten adresslapp på sidan som man kan skriva på.

TILL HÄLSONÖRDEN – Ja här har vi ju oändligt med produkter! Mina absoluta favoriter är Spirulina, Chlorella och MSM. Tar de har 3 varje dag och de har verkligen hjälpt min hälsa. (Ni kan läsa mer om fördelarna av varje produkt på länkarna). Sedan Boostpaketet med Acai, Acerola och Guarana är också väldigt fint att ge bort och det perfekta paketet till de som gillar att göra smoothies eller till någon ni vet ska få en mixer i julklapp 🙂 Sedan den klappen jag köpt till mig själv är vattenrenaren. Vårt dricksvatten är tyvärr inte helt rent utan innehåller rester av mediciner och annat man inte vill dricka. En vattenrensingkanna hjälper till att rena vattnet.

Så hoppas ni fick lite tips 🙂

Ange koden: WARGENSJUL så får ni 10% rabatt på hela sortimentet fram till julafton! Happy shopping! Puss, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar