Annons
Annons


JULFIRANDE + TRÄNINGSVÄRK


IMG_9871.JPGIMG_9868.JPGIMG_9872.JPGIMG_9869.JPG
1. Jag och julgranen // 2. Mamma, bror och pappa ♥ // 3. Familjen och kära farmor // 4. Julgranen

Hej mina hjärtan och God Jul på er! Hoppas ni haft en fantastisk julafton med massa kärlek! ♥ Själv firade jag tillsammans med mina kusiners familj, mamma, pappa, bror, farmor och mormor. Så himla mysigt! På kvällen kom även Alex över och det är första gången på 5 år vi firat jul tillsammans, då jag alltid annars brukar vara i Åmål. Ovanlig men väldigt mysig julafton.

Annons

Idag ska jag spela in videos och fix här hemma. Har typ träningsvärk i hela kroppen då jag lekt för mycket lekar med mina kusiner 😀 Haha vi var i lekparen igår och för er som följer mig på snapchat (idawarg) såg att jag körde armgång i klätterställningen. Körde den en 8 gånger + att jag hittade en pole som jag bara var tvungen att köra lite pole dance på + att jag haft stå på händertävling med lillkussen. Men träningsvärken i magen kommer definitivt från mina pole dance trick och det gör mig påmind om hur sjukt bra träning det är. MÅSTE ta tag och börja träna det igen nästa år!

Vill också säga att en ny video är uppe på min youtube HÄR och det är en vlog från min veganska brunch. Ha en fin dag älsklingar! ♥

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar