Annons
Annons


JILLIAN MICHAELS BODYSHRED


Igår var jag och tog Jillian Michaels, känd från Americas Biggest Looser, pass BodyShred på Crunch gym. Klassen beskrivs…

”America´s toughest trainer brings you her revolutionary workout. This metabolic Condition class can rev your metabolism and will have you burning fat and extra calories for days.

Annons

Define muscles and condition for peak performance using Jillians 3-2-1 interval/circuit training approach – 3 min of strength, 2 min of cardio and 1 min of abs, all packed into an intense 30-min workout.”

Ville verkligen ta denna klass och se hur Jillian lagt upp den. Jag kan ju säga som så här att klassen var inte för någon nybörjare. Övningarna var galna och vi körde på i 30 min i sträck utan någon som helst vila! Det var allt från armhävningar med hopp, burpees med vikt, skridskohopp, Djupa knäböj med upphopp, enbensknäböj och en av övningarna skulle man stå upp på ett ben och falla raklång ner i en armhävning för att där ifrån ta sig stående upp på ett ben igen. Alla övningar gjorde men så många man kunde av i tidsintervaller utan vila mellan.

Jag tog mig igenom hela klassen och förenklade inte någon övning utan körde på de mest avancerade varianterna. Men jag kan inte påstå att min teknik var perfekt i slutet av klassen och det fanns många som skulle behövt en PT vid sidan av hela klassen för att kolla tekniken. Många böjda ryggar och skakiga knän, ajaj hög skaderisk! Det är den största nackdelen med gruppträningspass!

I alla fall så var det ett grymt och utmanande träningspass för mig och efter klassen skakade jag och snubblade på typ allt eftersom mina ben inte ville lyfta 😀

3 kommentarer till “JILLIAN MICHAELS BODYSHRED”

  1. Hej! Är ingen person som brukar lämna kommentarer i vanliga fall, men jag måste bara dyka in här och skriva att din positiva attityd verkligen smittar av sig! Det är så kul och upplyftande att läsa en blogg som är så genomgående peppande, kunnig och positiv utan att bli mästrande eller överdrivet hurtig. Det är omöjligt att gå in här och läsa utan att själv bli sugen på träning, så nu ska jag svepa i mig pwo:n och gå ner och kötta ben trots att jag egentligen har vilodag, bara för att du alltid får mig att komma ihåg hur roligt det faktiskt är att träna! Keep it up, du är bäst! Kram Emy

  2. Hur ser du på dom ryska situpsen alltså med benen i 90 grader typ liggande stolen en bra sak för att bli dansare?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar