Annons
Annons


JAG VILL KOMMA IN PÅ BALETTAKADEMIEN


KOMMENTAR:

Hej! Jag älskar din blogg och du är en otroligt inspiration inom dansen!
Jag går en ettårig danslinje just nu och drömmen vore att komma in på balettakademin nästa år, men jag har hört att det är i stort sett omöljigt att komma in där om man inte sökt dit tidigare år, stämmer det? jag undrar även om du har några tips på vad man måste/borde kunna för att ha någon chans att komma in – jag förstår att det inte alls går att berätta exakt vad man måste kunna, men det hade vara kul att veta på ett ungefär så jag har något att jobba mot i vinter och det skulle vara bra som motivation under dåliga dagar :) Tack för en underbar blogg!

Annons

SVAR:

Tack så mycket vad kul att höra 🙂 Roligt att du vill satsa på dansen! Vilken utbildning är det du går nu? Det är absolut inte omöjligt att komma in om du inte sökt förut, speciellt inte när du nu går en förberedande utbildning! Det finns absolut inga krav på speciella saker man måste kunna innan man söker, men jag tror att det är det absolut viktigaste när man söker är att man gått en förberedande utbildning innan så man fått regelbunden teknikträning! Mitt tips till dig är att verkligen ta vara på balettlektionerna och ta dem seriöst! Detta kanske jag inte borde skriva men jag skulle faktiskt rekommendera att försöka ta klass för någon av lärarna som sitter i juryn innan audition börjar så de sett dig och vet vad du går för (brukar tex. finnas kurser inför audition 2 veckor innan sökningen). Kämpa på och Lycka till!

Kramar Ida

Kommentera | Translate


Annons
Laddar