Annons
Annons


JAG VILL HA ETT EGET BANANTRÄD!


God morgon älsklingar! För ett tag sedan berättade jag att jag börjat använda appen Spira där man får hjälp att spara sina pengar i 7 framgångsrika bolag på Stockholmsbörsen. Jag ser det här som ett långsiktigt sparande då börsen går upp och ner och det gäller att ha is i magen. Mitt långsiktiga sparmål är ett hus utomlands. Tänk att ha ett fint och stort vitt hus i till exempel Marbella med en trädgård fylld med banan-, mango och avokadoträd. Drömmen alltså!

Annons

Spira passar mig perfekt då jag inte har den kunskap som krävs själv för att hålla på med aktiespar. Man ställer in hur mycket man vill spara varje månad och sedan så drar Spira automatiskt pengar från ditt konto och investerar dem i framgångsrika bolag. Så bra då jag själv slipper tänka på det där med att välja vilka aktier jag ska spara i. En nyhet är också att Spira nu även funkar på Android telefoner.

Har ni något långsiktigt sparmål? 

Kolla in och läs mer om Spira:
Till iPhone HÄR!
Till Android HÄR!

9 kommentarer till “JAG VILL HA ETT EGET BANANTRÄD!”

 1. Hej Ida vill bara börja med att säga att du är sjukt inspirerande och verkar galet härlig, positiv och smart – Keep doing what you do! 💙💪

  Vill bara höra med dig vad du tycker om 🍌🍌🍌 – bananer. Har själv vart vegan i snart ett år och har alltid trott och fått höra att bananer ska mogna till sig rätt mycket. Helst så det blir brun-gula och söta men har nu börjat lyssna och läsa food pharmacy podden/boken där dom då säger/påstår att man ska äta gröna (omogna) bananer 😯

  De påstår att:
  De omogna bananerna, som är gröna i skalet och som har strävt, inte så sött fruktkött, är mycket nyttigare än de mogna, gula. När fruktfibrer mognar så omvandlas de till socker. Eftersom bananer till att börja med är så fiberrika bildas det väldigt mycket socker i takt med att de mognar. Det är därför som brunfläckiga och bruna bananer är väldigt söta. Gröna bananer är dessutom rika på pektiner som är bra för din tarmflora, något som de mogna bananerna har betydligt mindre av. Förutom att frukten är fiberrik är den också rik på kalium, som kroppen bland annat behöver för nerv- och muskelfunktioner och för att reglera blodtrycket.

  Sorry blev en väldigt lång kommentar men vet att du älskar bananer som jag och skulle bara vilja höra hur du ställer dig till det här? Rekommenderar du gröna eller gula bananer?

  Ha en underbar dag och fortsätt sprid din energi! 💛

  1. Intressant! Har också hört att de är bättre att äta mogna men då jag själv föredrar bananer aningens mer åt det omogna hållet hade jag blivit överlycklig om det var så som du säger!

 2. Hej om inte jag har fel så är du ”tränings expert´´😂💗 Så jag undrar om du skulle kunna svara på dessa frågor eller hjälpa mig snarare. I skolan har vi ett projekt i idrotten där vi ska använda oss av styrketräning i 6 veckor för att nå våra mål. Vi ska alltså träna hemma i 6 veckor. och mina mål är att få en platt mage, träna ryggen/överkroppen för att minska risken till att skada ryggen och få uthålligare muskler. Men hur mycket jag än letar så kan jag inte hitta bra tränings tipps där man tränar dessa kropps partier med styrketräning fast utan tyngder, (jag har inga tyngder hemma men har hört att man kan styrketräna med sin kropps vikt eller med nån tung sak hemma) men om de inte går så köper jag så klart nån tyngd från blocket eller nått. Jag skulle vara tacksam om du kunde hjälpa mig om du kan så klart❤️ Detta kanske blev lite rörigt men de jag behöver hjälp med är att få olika tränings tipps där man tränar så man får platt mage, tränad överkropp/rygg och uthålligare muskler. och övningarna ska vara styrkeövningar men helst utan tyngder o bara med kroppsvikt eller 💩 som man har hemma.Och om du kanske har typ nån bra tränings schema för detta eller vet hur länge man ska träna och vilka dagar. ❤️ föresten så är din låt grym❤️

  1. Hej gullis! Fint att få titeln träningsexpert 🙂 Hmm, om jag förstår frågan rätt så vill du alltså börja med enkel hemma träning? Jag har flera videos för det på youtube, klicka in på min kanal Idawarg eller sök i fältet på typ ”hemmaträning Ida Warg” så får du direkt bara träningsvideosarna 🙂 Lycka till!

   1. Ja det var precis de jag gjorde❤️❤️ Jag kom ju på sen att du har ju massor av tränings videor ❤️ Tycker du är så duktig och gör så man känner sig motiverad och vill testa alla träningar ❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar