Annons
Annons


JAG VILL HA ETT EGET BANANTRÄD!


God morgon älsklingar! För ett tag sedan berättade jag att jag börjat använda appen Spira där man får hjälp att spara sina pengar i 7 framgångsrika bolag på Stockholmsbörsen. Jag ser det här som ett långsiktigt sparande då börsen går upp och ner och det gäller att ha is i magen. Mitt långsiktiga sparmål är ett hus utomlands. Tänk att ha ett fint och stort vitt hus i till exempel Marbella med en trädgård fylld med banan-, mango och avokadoträd. Drömmen alltså!

Annons

Spira passar mig perfekt då jag inte har den kunskap som krävs själv för att hålla på med aktiespar. Man ställer in hur mycket man vill spara varje månad och sedan så drar Spira automatiskt pengar från ditt konto och investerar dem i framgångsrika bolag. Så bra då jag själv slipper tänka på det där med att välja vilka aktier jag ska spara i. En nyhet är också att Spira nu även funkar på Android telefoner.

Har ni något långsiktigt sparmål? 

Kolla in och läs mer om Spira:
Till iPhone HÄR!
Till Android HÄR!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar