Annons
Annons


JAG VILL ÄTA GLUTENFRITT, VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?


IMG_8456.JPG

 

Recept på glutenfria äpplescones.

Hej Ida! Jag skulle vilja minska på att äta sådant som innehåller gluten, men helst inte utesluta det helt vad kan jag tänka på att ta bort helt och vad kan man istället äta? Har även en till fråga angående cola, är fast i ett beroende då jag dricker cola nästan varje dag, vad är dina bästa tips för att få bort detta beroende utan att äta mer godis etc?
Tack för en superbra blogg, pussar och kramar:)

SVAR: Hej Fina du och tack snälla för din kommentar!

Gluten är en bra ide att miska/ta bort.

Annons

Det är pasta, bröd och flingor som är de största bovarna. Ersätt det med antingen glutenfria varianter på både pasta och bröd som finns i affären eller baka mina enkla och goda glutenfria bröd. Recept hittar du på min app i Mikz som du kan ladda ner gratis genom att smsa wargpower till 72722 eller klicka er in HÄR.

Ett alternativ till pasta som jag tycker är grymt, är bönpasta. Den kan man hitta i välsorterade matbutiker eller på hälsokosten. Så god och så proteinrik. Vad det gäller musli och flingor så är det bästa att göra själv. Jag har ett grymt recept på granola i min app som du borde testa.

Cola är en riktig bov och väldigt bra att sluta med då den innehåller både massa socker och koffein som är beroendeframkallande. Cola är också väldigt surt för kroppen och frätande på tänderna. Byt ut mot kaffe och se till att äta regelbundet så du inte hamnar i dippar då du blir sugen. Händer det så ta en kaffe med en banan eller ha någon raw food bar till hands.

Lycka till!
Kram Ida

English: Question/Answer in swedish. Use google translate.

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar