Annons
Annons


JAG SAKNAR MIN YOGA


God Morgon mina vänner! Hur mår ni idag? Jag mår bra men känner mig lite trött och det tror jag inte beror på för mycket träning utan snarare på för mycket jobb och stress över saker. Den här hösten har verkligen varit en blandad kompott av väldigt roliga saker men också väldigt påfrestande saker som bla. flytt. Vi sålde vår lägenhet i sommar och trodde absolut att vi skulle hitta något nytt innan utflytt i oktober men icke. Jag och min pojkvän letar fortfarande efter den perfekta drömlägenheten och bor för tillfället inknödda i en liten 1:a som inte är i det bästa skicket :S Han som vi hyr av har alla sina saker där samtidigt som vi har alla våra saker över hans saker så det går inte att röra sig och man hittar inget. Men men det kunde varit värre!

Innan flytten så hade jag kommit in i ett så härligt flow då jag körde Yoga hemma varje dag innan jobbet. Det var en sådan skön start på dagen och min kropp och speciellt nacke mådde så bra av det och man kände sig mindre stressad under dagen. Längtar tills vi hittar en ny lägenhet och jag kan dra igång med min morgonyoga med YogoBe igen. Jag fick ju en gratismånad precis som ni och nu har jag förlängt den. SÅ värt 189kr/mån då man får tillgång hur många bra yogapass som helst! Har ni förlängt erat medlemskap?

Eftersom jag inte har någon yogaplats hemma så blev det ett härligt yogapass på gymmet igårkväll.

Annons

I LOVE YOGA

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar