Annons
Annons


JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET!


wany-campIMG_8405.JPGtraning4IMG_8423.JPGIMG_9118.JPG

God kväll mina fina! Nu ska jag iväg på ett kvällsmöte med Viktor om vår podd. Så kul! Kom upp ett nytt avsnitt i söndags så lyssna HÄR om ni inte redan gjort det och har ni ämnen frågor ni vill att vi ska ta upp så maila oss på [email protected].

Annons

Men nu till saken jag ville prata om  som bara får hela min kropp att känna sig lycklig! Om ca 2,5 månad så drar jag och ett härligt gäng till Thailand Koh Tao på träningsresa och det ska bli så sjukt kul! Det kommer vara yoga på terassen, ekologisk raw frukost, thai boxning, crossfit, styrketräning, snorkling, sol, bad, massage, matlagningskurs och massa annat härligt! Dessutom kommer alla deltagare få grymma goodiebags! Wooho!

Det finns bara några platser kvar nu så är ni sugna så läs mer och gör intresseanmälan –> HÄR! De flesta åker själva men går även att dra med en polare, partner eller förälder. Åldersgränsen är 16år. Vi kommer ha magsikt kul! ♥

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar