Annons
Annons


JAG I FRAMGÅNGSPODDEN


NYDESIGN_Ida-1024

God kväll mina finisar! Jag håller på att packa för fullt här inför Dubai. Kan inte fatta att vi åker imorgon?! Wohoo, ska bli så härligt att komma iväg till lite ljus och värme!

Sedan vill jag också berätta att jag fått den stora äran att gästa min pojkväns podd Framgångspodden. Först var jag lite tveksam till varför jag skulle vara med där bland alla dessa grymma entrepenörer och duktiga människor men det var riktigt roligt men väldigt annorlunda. Vi pratade om allt från mobbning, ätstörningar, sociala medier och hur jag jobbar. Avslöjar också en grej i slutet av podden som jag aldrig tidigare berättat 😀 Hahaa. Så vill ni höra mig från en annorlunda sida så in och lyssna på podden –> HÄR!

Annons
8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar