Annons
Annons


JAG HATAR SPINNING


Igår frågade min kusin om jag ville följa med på Spinning? Ahhh jag HATAR spinning! Visst är det sjukt jobbigt fysiskt men den största utmaningen för mig är att klara det psykiskt. Jag får panik av bara tanken av att sitta fast på en cykel i 1 timme och bara göra samma sak.

Annons

Huuu jag ryser! Men jag tackade självklart ja till det fina erbjudandet eftersom jag si sådär 1 gång om året testar mig själv och tvingar iväg mig på spinning. 5 minuter in i passet kliade det i hela kroppen och paniken började komma. När instruktören sa att vi hade cyklat 1/5 av passet höll jag på att AVLIDA! 😀 Haha. Jag kollade ner på cykeln och fokuserade på ett klistermärke som satt där och tänkte, FOKUS du kommer klara det här!

Självklart klarade och vet ni hur nöjd jag var då?

Hade även pulsklocka på mig genom hela passet och försökte hålla mig på Cardionivån genom hela passet, men hade några toppar på den högintensivanivån också.

Brukar ni gå på spinning? Vad tycker ni om Spinning?

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar