Annons
Annons


JAG HAR HITTAT LIVET


IMG_3761.JPGIMG_3774-0.jpgIMG_3773-0.jpg

God morgon från Marbella mina älsklingar! Aaaaallltsåååå jag älskar mitt liv just nu! Jag får en sådan härlig känsla här nere i Marbella! Vädret är på topp, maten är på topp och fast jag jobbar mycket här nere så känner jag ett lugn som jag inte kan hitta i Stockholm hur mycket jag än försöker. Jag tror jag har kommit på varför. Fört och främst är det naturen. Jag känner samma lugn även i Thailand fast att jag har sjukt mycket jobb när jag åker dit då jag håller i ett helt träningscamp samtidigt som jag ska sköta alla mina sociala kanaler med ett wi-fi som suger. Jag tror det är att man är nära naturen, vattnet och att människorna har en lugnare inställning till livet. Tempot är inte alls på samma nivå och här njuter människorna av livet. Jag måste ha mer av det här i framtiden!

Annons

I alla fall så har jag startat mina dagar med en stor frukost med vattenmelon, apelsin, grapefrukt, ananas och citronvatten. Så himla fräscht och så gott när det är 27 grader och sol. Efter det har jag druckit te och jobbat en stund för att sedan ge mig ut på lite träning. Igår körde jag en promenad med 12 ”styrkestopp” då jag varvade mellan armhävningar, squats, dips och utfall. Riktigt bra workout blev det och slutade totalt på 30 armhävningar, 60 squats, 60 dips och 120 utfall och en promenad på 1 timme och 10 min.

Efter det tog jag med mig datorn och satte mig på ett av mina favoritställen Dezentral. Där käkade jag en stor macka med rödbetshummus, avokadoröra, grönsaker + delade en chiapudding och grön smoothie med Alex. Efter den braklunchen jobbade jag som aldrig förr 😀 Haha.

Har vloggat alla dagar här nere som jag kommer börja posta när jag är tillbaka i Sverige igen så håll utkik. Nu ska jag njuta av sista dagen här! Ha en grym söndag finisar och glöm inte lyssna på dagens avsnitt av –> Den Friska Wargen då Viktor berättar om hur det var att komma ut. Puss, I

22 kommentarer | Translate


Annons
Laddar