Annons
Annons


JAG BJUDER PÅ DEN!


stada stadning

God morgon älsklingar! Jag är helt slut efter en väldigt intensiv dag igår. Först städade jag hela lägenheten som ni ser på bilden ovan 😀 Haha. När min fotograf Lisa och Viktor kom hem till mig såg jag ut så där med dammsugaren i högsta huggoch båda 2 drog fram kameror och mobiler och började filma och fota Haha. Schyssta vänner man har som mobbas 😀 Jag älskar i alla fall mina rosa raggsockor som jag stickat helt själv. Jag bjuder på den!

Annons

Spelade i alla fall in 4 videos igår och 3 av dem med en tjej från Göteborg som hörde av sig på min mail och frågade om hon fick gästa min kanal för att julbaka veganska recept. Självklart var hon välkommen och jag kan säga att recepten kom från himlen! WOW vad gott det var. Tack fina Viktoria för all god vegansk inspiration som ni snart också kommer få ta del av.

Nu ska jag få i mig frulle och gå iväg till kontoret och efter det blir det fredagsfys. Riktigt taggad på träning idag faktiskt.Har haft lite knappt om tid i veckan så jag körde ett hemmaträningspass innan frukost i onsdags. Har aldrig hänt förut så jag var riktigtförvånad själv att jag fick till det. Haha. Kan säga att jag till och med hade träningsvärk efter. NICE! Passet hittar ni nedan…

HEMMATRÄNINGSPASS CIRKELTRÄNING
15 höftlyft
16 bicycle crunch
8 armhävningar
20 squats
30 twisted plank
20 utfall
X 3

Woop! Ska lätt köra det igen en annan dag. Gick på 25 min och jag var så svettig! Nej nu ska jag sluta tjata och sätta fart här. Ha en magisk fredag älsklingar! PUSS

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar