Annons
Annons


JAG BEHÖVER ER HJÄLP NU


IMG_6523.JPG

God morgon mina älskade hjärtan! Idag ska jag ha en riktigt dag hemma i soffan och jobba ikapp. har så sjukt mycket att göra just nu och det skrämmer mig lite när det går till den gränsen att jag glömmer/inte hinner svara på viktiga mail, sms och annat. Det är liksom inte jag. Men men jag tror bara det är en hektisk period just nu och den kommer nog avta framöver… hoppas jag 😀

Annons

Jag skulle också vilja be er om tjänst! Jag hade helt glömt att jag är nominerad i Finest Awards som kommer vara nästa vecka och sista dagen för att rösta är på fredag. Så snälla älskade ni, har ni 20 sekunder över så skulle jag bli galet glad om ni röstade på mig till årets tränigsblogg. (Man kan rösta varje dag ;)) Vore kul att vinna det priset tillsammans med er ♥

Rösta –> HÄR! ♥

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar