Annons
Annons


JAG ÄR EN PUMA


Skön dag idag! Gick till gymmet och tog en kaffe med min chef och Annika och hade mysigt. Efter det så kommer Annelie inrusandes och frågar om jag inte ska vara med på hennes pass Functional Moves. PERFEKT eftersom jag hade lite dåligt med egen träningsmotivation idag.

Annons

På Functional Moves tränar man mycket ben/rumpa, balans, core, kondition, ja faktiskt hela kroppen. Hade sjuk träningsvärk redan innan jag började passet och i den första knäböjet vi gjorde kände jag att detta kommer bli passet från helvetet 😀 Haha det brännde i benen under hela passet men jag bet ihop. Känns skönt att jag genomförde allt utan att fuska 1 enda gång! Nu blir det vila för benen i några dagar frammåt i alla fall. Måste säga att jag gillar FM-passet. Det är superbra för dansare efteresom det är så mycket djupa plieer och balanser. Sedan är det också bra för mig och min skadade hamstring då jag verkligen kan koncentera mig på att få kontakt med den skadade sidan.

Någon av er som testat Functional Moves? Vad tyckte ni?

Dagens Outfit:

Byxor: PUMA

Linne PUMA

Hoodie: PUMA

Jacka: PUMA

Skor: PUMA

Strumpor: PUMA

Keps: PUMA

Toffs: PUMA

Hahaa I love PUMA <3

(Obligatorisk)Annons
Laddar