Annons
Annons


JAG ÄR EN NÖRD


God Morgon!

Har varit uppe i över 1 timme och ätit en ordentlig frukost och läst om träningsupplägg. Haha jag är verkligen en riktigt nörd! Pretto Wargen som inte äter något onyttigt, tränar dygnet runt och tränar hon inte så ligger hon och stretchar, bloggar om träning, läser anatomi, fysiologi eller nutrition. Haha, ja så ser mitt liv ut just nu och jag älskar det!

Annons

Detta kan man säga är min sista ”lediga” dag innan allt jobb drar igång. Imorgon far jag till Gävle och undervisar, på lördag börjar jag plugga på Personal Training School och på måndag drar undervisningen igång med kickstart plus att min egen dansträning (proffsklasserna) drar igång. Wihhoo, fullt ös medvetslös! 🙂

Nu ska jag bädda ner mig i min säng med fysiologiboken och i alla fall försöka förstå hur nybildning av celler och muskeluppbyggnad går till 🙂

Hörs snart…

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar