Annons
Annons


JACKIE SLÄPPER SIG UNDER TRÄNINGEN


[videofyme id=”262954″ width=”480″ height=”360″]

Kommentarer till “JACKIE SLÄPPER SIG UNDER TRÄNINGEN”

  1. ja men precis, det får du göra vetdu 😀 låter som en ypperligt bra kosthållning du kör på nu, önskar jag hade din självdisciplin, här slinker det ner lite vadsomhelst emellan varven ;O hehe.. angående milen har jag än så länge bara sprungit ca 6 km på raken, till berga & tillbaka, på ca 30-31 minuter (vet inte alls om det är bra eller dåligt men..) & jag tänkte faktiskt testa milen för första gången redan innan den sista augusti! dock kommer jag säkert inte få så bra tid då, så ska slipa på den under hösten är det tänkt 😀 ja, under en timme tror jag absolut man borde fixa – men först & främst bara ta sig igenom alla 10 kilometer som du säger hihi ;D pepp!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar