Annons
Annons


JAAAAAAAAA, ÅRETS TRÄNING- OCH HÄLSOBLOGG


IMG_8287.JPGJAAAAAAAAAAAAA wohoooooooo jag vann! TACK snälla älskade underbara ni för att ni röstat fram mig till årets tränings- och hälsoblogg. Det betyder så otroligt mycket för mig och jag kan inte beskriva hur glad och tacksam jag är.

Annons

Jag ville verkligen vinna igår och som jag sa i tacktalet så har jag aldrig vunnit pris för min blogg innan så det här var väldigt viktigt för mig! Så TACK TACK TACK och massa kärlek till alla ni som har röstat på mig och tack Veckorevyn för en fantastisk kväll ♥

Hela galan sändes live på TV4 play och HÄR kan ni se när jag vinner och mitt tacktal 🙂

English: YEEEEEEEEEEEY wohooooooo I won! Thank you so much to you who voted for me in Blog Awards, it means so much to me and I can’t explain how happy and thankful I am. I really wanted to win and I never won a price for my blog before so this was very important for me. So THANK YOU THANK YOU THANK YOU and a lot of love to you who voted for me and thank you Veckorevyn for a fantastic night ♥ All live broadcast on TV4 Play and you can se when I win HERE 🙂

Här kommer lite mer bilder  från kvällen: // Here´s more pictures from the night:

700x1049(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)1200

My dress is from Dry Lake.

 

41 kommentarer till “JAAAAAAAAA, ÅRETS TRÄNING- OCH HÄLSOBLOGG”

 1. Stort Grattis till dig finaste Ida 🙂 Det är du såååååå värd, älskar din blogg och du är ju bara helt fantastisk!!! massor av kramar till dig <3

 2. Hej Ida, extremt bra blogg du har! älskar den och dig! Men jag undrar en sak och det är om du vet några bra recept på hemmagjorda energibars som man inte behöver ha något protein pulver i ? 🙂 kram

 3. Hej Ida och stort grattis!! Jätteroligt att du vann 😀
  Jag har två frågor, först och främst tänkte jag kolla vad du använder för mixer då du ska mixa dadlar?
  Jag har testat i en blender men det funkade inte så bra sedan köpte jag en stavmixer, kanske inte den bästa men det
  det var också väldigt tungt… Måste man ha en riktigt bra för det kanske?

  Sen till min andra fråga, du skriver ofta att du äter 80% jättebra, och 20% som du vill, och då undrar jag
  vad som ingår i dina 20%? är det dina nyttiga snacks, mörk choklad? eller är det onyttiga saker?
  Tack för en grym blogg!
  kramis

  1. Hej Karolina och tack snälla 🙂 Jag använder just nu stavmixer och ja man får verkligen ta i 🙂 Haha. Hojtar till om jag hittar någon bra/stark mixer att rekommendera. Ja det kan vara allt från att jag unnar mig mörk choklad, vitt ris eller risnudlar till maten, raw food efterrätter, glutenfria bakverk mm. Det händer aldrig att jag skulle köpa chips, bullar eller godis för det tycker jag inte om 🙂 Kramis

 4. Stort grattis! Jag röstade på dig och tycker verkligen att du förtjänade att vinna. Dels verkar du väldigt kunnig och din blogg har alltid ett bra och intressant innehåll, men sen får du också oss läsare att känna oss väldigt uppskattade, något som inte är så vanligt. Så det är du som ska ha tack Ida, för en härlig blogg som sprider glädje!

  1. Åh tack fina du vad glad jag blir att höra! <3 jag ser min blogg och mina kanaler som något vi gör tillsammans! Utan er skulle det inte vara någonting! <3 Stor kram på dig! <3

   1. SOOO happy for you, i watched it on live-stream and i was soo damn happy…yaaay, you deserve it soooo sooo sooo much!!!!! GRATTIS FINA <3

 5. Congratulations! I’m really happy for you! I also vote for you, because you deserve it!! It’s so awesome! Congratulations and celebrate it because you great a fantastic ”job”…your blog is awesome and helps me in so many different ways! So, THANK YOU 🙂

 6. Stort grattis Ida, du förtjänade verkligen denna Award. Du är en stor inspiration för många av oss, en offentlig person men ändå så jordnära. Du får oss som läsare att alltid känns oss välkomna in på din blogg, med mycket inspiration och tacksamhet.
  All lycka till!

 7. GRATTIS IDAAA! Förlåt för mitt språk meen; Fan vad du är bra! Vad kul att vi läsare kunnat ge något tillbaka som tack för ditt inspirerande. Jag kommer vara en trogen läsare till den dag då du lägger ned, lovar dig det! Ha en fin fredag och helg. Kram Ps. Du såg smashing ut på röda mattan!

 8. Grattis!!! Det var du mer än värld. Den inspiration, glädje och stöd du delar med dig av kan inte få nog med uppskattning! Laddade upp med dina proteinpannkakor inför din utmaning. Så grymt, en komplett blogg helt enkelt 😉

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar