Annons
Annons


INTERVALS & CIRCUIT WORKOUT


lande

Hej mina hjärtegull! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en vecka på landet som har varit helt magisk! Vilade från träningen i en hel vecka vilket var skönt. De sista 2 dagarna så körde jag 1 cirkelpass för ben och rumpa som jag kommer lägga upp här på bloggen inom kort.

Annons

Det var riktigt bra och träningsvärken sitter fortfarande i! 🙂 Sedan igår så körde jag ett lätt intervallpass där jag växlande mellan power walk och löpning (1min/1min) i 8 km. Det var precis lagom efter en hel dag sittandes på en stol med massa mat 😀 Haha. Nu är jag i alla fall taggad på träning igen och får se om jag hinner köra något styrkepass på gymmet innan jag åker iväg på yogaresa. Annars blir det ytterligare vila från styreträningen och nystart v 30 igen. TAGGAD! Men i alla fall så kommer cirkelträningen snart upp och den måste ni testa! Puss, I

//English: Hi sweeties! Now Im back in Stockholm after a magic week on the country! Rested a whole week from training and the last 2 days I´ve been doing a circuit for leg and butt and then some easy run intervals yesterday. I run 1 min and walked 1 min in 8 km. It was exactly what I needed after sitting on a chair a whole  day eating. 😀 Haha. Now I so excited to work out again and will see if I have time to run any weight lifting at the gym before I go to France and Yoga retreat this saturday. Otherwise it will be another week of rest from weight lifting. But anyway I will post my circuit workout soon and you must try it! Love, I

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar