Annons
Annons


INTERVALLER + CHOKLAD


löpning-1-ida-warglöpning-ida-warg-1löpträning-ida-warglöp-träning-ida-warg

Glad fredag mina älsklingar! Hoppas ni mår prima?! Jag är aspeppad på att det är fredag… eller jag är i och för sig aspeppad på alla dagar 😀 haha. I måndags sprang jag efter ett löppass som Jessica lagt upp till mig och jag höll på att dö! Det var så tungt! Igår var det dags för löpning igen, men jag hade träningsvärk i hela kroppen + att mina benhinnor var lite ömma så tänkte att jag bara skulle köra ett lätt intervallpass.

Annons

Men under uppvärmningen bestämde jag mig ändå för att testa börja springa efter de tuffare intervallerna och springa dem så länga jag orkade. Jag vet inte vad som hände men samma intervaller som kändes så tunga i måndags kändes så lätta igår! Jag liksom bara flög fram! Efter 7,5 km var jag knappt anfådd. Sådan underbar känsla! Det måste ha varit chokladsmoothien med extra banan som jag drack innan som gjorde det! Så sjukt god så jag måste testa göra den hemma! Men i alla fall så tror jag dte får bli chokladdrinkar innan alla kommande löppass också eftersom detkändes som att det var min chokladdrink som sprang intervallerna åt mig 😀 Haha.

//English: Happy friday my sweeties! Hope you are all fine? This monday I run a schedule that my run coach Jessica gave to me. I was almost dying after because it was so hard! Yesterday I did the same program schedule and this time it was so easy. It almost felt that I was flying and after 7,5km I was not so tired. It must have been the chocolate smoothie with extra banan I had before! haha So tasty and I just have to try the recipe at home. But anyways I think I should drink a chocolate smoothie before every run session 😀 

 

22 kommentarer | Translate


Annons
Laddar