Annons
Annons


INTE LÅNGT KVAR TILL MITT MÅL


Ni följer väl mig på instagram? Där lägger jag ut ännu mer bilder och träningsinspo. Ett mål har alltid varit att det ska stå 10k på min profil och jag börjar närma mig. Wihoo. Så följer ni mig inte redan så hjälp mig mot mitt mål 🙂

Annons

Ni hittar mig på @idasfitness

(OBS! @idawarg är ett fakekonto!)

.

Mina senaste veckor på instagram…

1. Laddad för Pole träning på StudioDQ. // 2. Njöt av en härlig laxsallad. // 3. Hade lunchmöte med Annica och StudioDQ för ett kommande projekt. // 4. Började använda huvudbonader för att hålla värmen i det kalla höstvädret som kommit. MYS!

1. Tränade Fightinginspirerande Crossfitpass med min gamla PT och min pojkvän. // 2. Fick en fin bild av fotografen Eero från årets Blog Awards. // 3. Köpte en ny Awesome mössa. // 4. Ser framsteg på min rumpa efter all hård benträning. Wihoo den putar ut! 😀

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar