Annons
Annons


INTE HELT PERFEKT


IMG_4707.JPG

Annons

Tights – HERE (Adlink) // Top – HERE (Adlink)

Igår la jag ut bilden ovan på instagram med mitt ”efterträningstomatansikte” och då fick jag en kommentar av en tjej som sa att hon inte vågar lägga ut sådana bilder på sig själv för hon är rädd att få avföljningar. Så tråkigt att de ska vara så för jag menar herregud alla ser väl ut så här efter träning? Eller? Jag fick säker många avföljningar men det struntar jag i då jag vill visa att jag är mänsklig. Jag vet inte om ni tänker på det men jag lägger ofta ut ganska ”fula” bilder och bilder utan smink här på bolggen som inte alls är fixade. Jag tänker alltid att jag vill att ni ska känna igen mig om ni ser mig i verkligheten och inte tänka att jag inte alls ser ut som på bilderna. haha. Det är lätt att få en annan bild av en människa som man bara följer på sociala medier då man ofta väljer de fina korten på en själv. Ni skulle bara veta hur många bilder vi bloggare tar och av alla dem så är det ofta någon som blir bra och självklart väljer man då den. Sedan ska ni även veta att de flesta bloggare/instagrammare photoshoppar en HEL del! Ja jesus! Jag säger inte att jag tycker det är fel för det är ett konstverk att kunna fixa sina bilder fint och de som kan det har oftast väldigt många följare som följer dem just för det. MEN jag vill bara att ni ska vara medvetna om att photoshop kan göra underverk och man kan förlänga ben, göra sig brunare, smalare, ändra färger, ta bort fläckar, göra porslinshy mm. mm. Jag själv älskar att kolla på sådana vackra bilder men ser till att inte låta mig påverkas.

Så med detta inlägg villa jag bara påminna er om att det är ok att inte vara helt perfekt och att ni inte ska påverkas av sociala medier. Jag lovar att med rätt vinkel, rätt ljus, bra kamera och lite photoshop på det så kan vi alla se helt amazing perfekta ut, så glöm inte det 😉

Kram, I

//English: Sorry, use google translate for this one 🙂 <3

37 kommentarer | Translate


Annons
Laddar